ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ (από 2 έως 8 Φεβρουαρίου): Τι υπόσχεται το ζώδιό σου;

Για να δούμε σε τι ρυθμούς θα κινηθεί κι αυτή η εβδομάδα... Πως θα είναι τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου. Τι προβλέπει ζώδιο και ωροσκόπος;

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα που ακολουθεί χαρακτηρίζεται δραστήρια και πολύ αποκαλυπτική όσων αφορά στις διαθέσεις και τις σκοπιμότητές σου. Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα και την Πανσέληνο να πραγματοποιείται την Τετάρτη στο ζώδιο του Λέοντα, θέματα σχέσεων και επαγγελματικών ενδιαφερόντων θα φανερωθούν ύστερα από πολύ συγκεκριμένες διαδικασίες, τις οποίες πρέπει να υποψιαστείς, αλλά και να αντέξεις. Θα υποχωρήσουν οι καθυστερήσεις στους τομείς που επηρεάστηκαν και θα έχεις αρκετή βοήθεια στη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σου. Το επαγγελματικό περιβάλλον θα συνεχίσει να παίζει σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα, παρόλα αυτά θα βρεις τρόπο και χρόνο για να περάσεις μηνύματα εκεί που θέλεις και να ανταποκριθείς σε μερικά καλέσματα.

Αισθηματικές
Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της για να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου. Ο ερωτισμός, αλλά και η καλή σου συμπεριφορά, θα κάνουν τον σύντροφό σου να μην μπορεί να σου αρνηθεί τίποτα και το πάθος θα υπερισχύσει καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας. Μην αφήσεις τις καλές επιρροές των πλανητών να πάνε χαμένες και άδραξε την ευκαιρία για να πας τη σχέση σου ένα βήμα πιο πέρα από τα συνηθισμένα. Αν είσαι single, πρέπει να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να τολμήσεις να ρισκάρεις ξεκινώντας μια σχέση με ένα φιλικό σου πρόσωπο, που τα ερωτικά συναισθήματα που έχετε ο ένας για τον άλλον είναι ιδιαίτερα έντονα.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, αυτήν την εβδομάδα θα έχεις μια ισορροπία, ενώ πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε προβλημάτιζαν έντονα, θα αρχίσουν να κινούνται σε αργούς ρυθμούς, παρόλα αυτά όμως θα εξελίσσονται. Μπορείς να επαναπροσδιορίσεις τις επαγγελματικές σου σχέσεις και να λύσεις γραφειοκρατικά θέματα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην κατάσταση που θέλεις. Φρόντισε αυτήν την περίοδο να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις και αναβάλλεις συνεχώς.

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα αυτή παραμένει περίεργη και επεισοδιακή για το ζώδιό σου. Με τον Ερμή να παραμένει σε ανάδρομη πορεία, φυλάξου από τα αναπάντεχα και από ανθρώπους που δεν έχουν καλές προθέσεις απέναντι σου. Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς εξυπηρετεί τα αισθηματικά σου ενδιαφέροντα, ενώ ο η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 4 στον Λέοντα, σε βοηθά να επισπεύσεις την τακτοποίηση τυπικών και οικονομικών σου υποθέσεων. Αν τυχόν οι σκοπιμότητές σου συναντήσουν εμπόδια, που θα προέρχονται από το γενικότερο κλίμα της εποχής, βρες έναν έξυπνο τρόπο για να τα ξεπεράσεις. Η κούραση και οι ευθύνες δεν θα λείψουν, γι’ αυτό είναι σκόπιμο να φροντίσεις τον εαυτό σου και την υγεία σου. Απόφυγε διαφωνίες με συνεργάτες και λανθασμένες επιλογές κάθε είδους.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να πλησιάσεις τον σύντροφό σου και να του μιλήσεις για αυτά που σε στεναχωρούν και σε κρατούν σε απόσταση. Αν όντως του δώσεις να καταλάβει τα παράπονά σου, τότε το κλίμα μεταξύ σας θα βελτιωθεί κατά πολύ και εσύ θα είσαι πιο ήσυχη. Το Σαββατοκύριακο, δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να κάνατε μια μικρή εκδρομή για να αναθερμάνετε τον έρωτα σας. Αν είσαι μόνη, η Αφροδίτη θα σου χαρίσει τόσες πολλές κατακτήσεις που δεν θα ξέρεις ποιον να πρωτοδιαλέξεις για σύντροφο.

Επαγγελματικές
Η εβδομάδα αυτή αυξάνει την επικοινωνία σου και θα σε κάνει να συνεργαστείς με τον καλύτερο τρόπο, ώστε να ξεμπλοκάρεις κάποια θέματα που αφορούν στη δουλειά σου και σε κρατούν πίσω σε σχέδια που θέλεις να κάνεις. Καινούρια ξεκινήματα και συζητήσεις μπορούν να γίνουν σε θεωρητικό επίπεδο, αλλά όχι να επιτευχθούν αυτή τη χρονική στιγμή. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά αυτήν την εβδομάδα. Οι αποδόσεις σου είναι πολύ καλές και θα αυξήσεις και τα έσοδά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Στο ξεκίνημα σχεδόν της εβδομάδας πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον Λέοντα και χρειάζεται να δείξεις μεθοδικότητα στις κινήσεις σου και περισσότερη προσοχή στις λεπτομέρειες των συνεργασιών σου. Εξυπηρέτησε τις βασικές σου ανάγκες και άφησε στο περιθώριο ό,τι μπορεί να μεταβάλει το πρόγραμμά σου. Μικρή βελτίωση θα παρατηρηθεί στα οικονομικά σου και γενικότερα θα σου δοθεί η πίστωση που χρειάζεσαι ή μια μικρή χάρη, που έχεις πρόσφατα ζητήσει από τους ανθρώπους με τους οποίους συμβιώνεις ή εξαρτάσαι. Συναισθηματικά, θα υπάρχει ένταση και εναλλαγή διάθεσης, αλλά στο χέρι σου είναι η επιτυχία.

Αισθηματικές
Θα μπορέσεις να συνυπάρξεις ειρηνικά με τον σύντροφό σου χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, αν χαμηλώσεις τους τόνους στη μεταξύ σας επαφή. Η Αφροδίτη στους Ιχθείς σε ευνοεί να κάνεις αλλαγές που θα φέρουν ένα νέο τόνο στη σχέση σου, ώστε να βγεις από τη ρουτίνα που επικρατεί αυτήν τη στιγμή. Και αν ακόμη ψάχνεις να βρεις το άτομο που θα σε κάνει ευτυχισμένη, μην παραιτείσαι τώρα από την αναζήτηση, αλλά βγες έξω περισσότερο, γιατί έχεις πολλές πιθανότητες να συναντήσεις αυτόν που έχεις ονειρευτεί.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά και εσύ συνεχίζεις σε γρήγορους ρυθμούς για να μπορέσεις να προλάβεις όλα αυτά που την προηγούμενη περίοδο ήταν σε στασιμότητα. Θα δεχτείς καινούριες προτάσεις που θα είναι συμφέρουσες για εσένα, αλλά μην τις αποδεχτείς ακόμη, γιατί χρειάζεται κάποια πράγματα να ωριμάσουν πρώτα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλές υποχρεώσεις που έχεις μέχρι τώρα. Στα μέσα της εβδομάδας απόφυγε να παρασυρθείς σε περιττά έξοδα, γιατί η Πανσέληνος θα σε παραπλανήσει σε ψευδείς υπολογισμούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Βρίσκεσαι στο ξεκίνημα ενός περίεργου μήνα. Τις επόμενες μέρες διευκολύνεσαι ώστε να πετύχεις στόχους ή να φτάσεις σε προορισμούς που έχεις από καιρό ορίσει. Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται την Τετάρτη στον Λέοντα και να σε επηρεάζει θετικά, διαχειρίσου έξυπνα τα οικονομικά και τα πρακτικά σου θέματα και κέρδισε τον χαμένο χρόνο με τις ευκαιρίες ή ευκολίες που θα υπάρξουν. Η εποχή τείνει να βελτιωθεί και εσύ θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στα σημεία που έχεις ορίσει ως πρώτο κατόρθωμα. Τα εξωτερικά γεγονότα θα συνεχίζουν να σε απασχολούν και ο ελεύθερος χρόνος σου θα είναι λίγος. Συναισθηματικά θα υπάρχει πρόκληση, το ενδιαφέρον σου ξαφνικά θα ενταθεί, αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι βέβαιο πως θα αποδειχθεί τόσο ικανοποιητικό όσο το υπολόγιζες εξαρχής.

Αισθηματικές
Η σχέση σου βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Η Σελήνη στον Λέοντα μέχρι την Πέμπτη, σου φωνάζει ότι τώρα πρέπει να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις, ώστε να περνάς καλύτερα εσύ και ο σύντροφός σου. Και αν ακόμη ψάχνεσαι και δεν έχεις βρει κάποιον που θα σε ενθουσιάσει, μπορείς να εξομολογηθείς τα βαθύτερα συναισθήματά σου σε ένα πρόσωπο, που έχεις γνωρίσει τελευταία και έχεις πολλές πιθανότητες να ξεκινήσεις μία ερωτική σχέση μαζί του.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου τα καταφέρνεις μια χαρά και μπορείς αυτές τις ημέρες να κάνεις τις αλλαγές που έχεις κατά νου, εδώ και καιρό. Μην τρομάζεις με κάποια εμπόδια που θα παρουσιαστούν λόγω της ανάδρομης πορείας του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή, γιατί δεν είναι αξεπέραστα. Αν φανείς συνετή και τυπικη στη διευθέτηση των αρμοδιοτήτων σου, τότε και θα αποφύγεις δυσάρεστες συνέπειες, αλλά και θα εκτιμηθείς αναλόγως από τους ανωτέρους σου για την εργατικότητά σου. Οικονομικά μπορείς να ωφεληθείς σημαντικά, αν διεκδικήσεις με έξυπνο τρόπο την αύξηση που δικαιούσαι καιρό τώρα.

ΛΕΩΝ
Αυτήν την εβδομάδα πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιό σου την Τετάρτη και αυτό συμβάλλει στο να αναπτύξεις νέες απόψεις για τον εαυτό, τις σχέσεις σου και τη ζωή σου την ίδια. Χωρίς να παραμελείς τα οικονομικά σου προβλήματα, που δεν είναι λίγα, ασχολήσου από εδώ και πέρα με τον εαυτό σου, τα προσωπικά σου και οτιδήποτε δημιουργικό κάνεις αυτήν την εποχή. Κινήσου λίγο περισσότερο και εκφράσου άλλο τόσο, προκειμένου εκείνοι που σε αφορούν να σε αξιολογήσουν σωστά. Οι καθυστερήσεις δεν θα λείψουν, λόγω του ανάδρομου Ερμή, αλλά θα παρατηρηθεί ένας σταδιακός ανεφοδιασμός για όλες τις απώλειες που έχεις υποστεί μέχρι τώρα. Θα περάσεις ευχάριστα και στα αισθηματικά σου, χωρίς όμως αυτό να το παίρνεις ως σταθερό δεδομένο προς το παρόν.

Αισθηματικές
Αυτήν την εβδομάδα θα μπορέσεις να λύσεις πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η σχέση σου τον τελευταίο καιρό. Φρόντισε από την Δευτέρα μέχρι την Πέμπτη να εκμεταλλευτείς την παρουσία της Σελήνης στο ζώδιό σου για να βάλεις νέες, πιο γερές βάσεις στη σχέση σου, αλλά και να πείσεις τον σύντροφό σου να σου κάνει όλα τα χατίρια. Αν είσαι μόνη, φρόντισε να περνάς το χρόνο σου όσο καλύτερα μπορείς και να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Το σύμπαν σου επιφυλάσσει πολλά και καλά πράγματα στο μέλλον.

Επαγγελματικές
Η εβδομάδα αυτή σου δίνει τις καλύτερες επιρροές του για να ξεπεράσεις πολλά θέματα που σε αγχώνουν στη δουλειά σου. Θέματα που ήταν σε στασιμότητα και αναβολές, θα αρχίσουν να προχωρούν και εσύ θα νιώσεις λίγο καλύτερα από τις προηγούμενες μέρες. Νέοι, ιδιαίτερα συναρπαστικοί ορίζοντες ανοίγονται τώρα μπροστά σου, αλλά για να τους κατακτήσεις χρειάζεται κόπος. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Πρόσεξε, ωστόσο, να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά γιατί όλο και κάποιο έξτρα εισόδημα μπορείς να κερδίσεις από την ενασχόληση σου με κάτι, που μέχρι τώρα το αντιμετώπιζες ως χόμπι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Αφροδίτη και ο Άρης στο ζώδιο των Ιχθύων εξακολουθούν να ανανεώνουν τη διάθεση και τις δραστηριότητές σου αυτήν την εβδομάδα. Παρά το γενικότερο δύσκολο κλίμα που θα υπάρξει, λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή, διαφαίνεται περισσότερη τύχη στα επαγγελματικά σου, ενώ οι συμπτώσεις στην επικοινωνία δίνουν διεξόδους, αλλά και ενίσχυση των θέσεών σου. Συνέχισε να οργανώνεις προσεκτικά τα επόμενα βήματά σου και μη βιάζεσαι να κοινοποιείς τα σχέδιά σου σε τρίτους. Η εβδομάδα αυτή κλείνει πιο ικανοποιητικά από όσο είχες υπολογίσει, αρκεί να αποφύγεις αντιθέσεις ή ρήξεις με παράγοντες της δουλειάς ή της ζωής σου, που δεν μπορούν να αγνοηθούν ακόμα.

Αισθηματικές
Η σχέση σου πηγαίνει καλά, αλλά με τις τόσες υποχρεώσεις που έχεις στους άλλους τομείς της ζωής σου, ίσως παραμελήσεις λίγο τον σύντροφό σου και έρθεις αντιμέτωπη με παράπονα και γκρίνιες. Για να τις αποφύγεις, πέρασε χρόνο μαζί του και μην προσπαθήσεις να συνδυάσεις επάγγελμα και οικογένεια για ακόμη μία φορά, γιατί θα αποτύχεις παταγωδώς. Η Πανσέληνος πάντως, που πραγματοποιείται την Τετάρτη στον Λέοντα, σε ευνοεί, οπότε τα καλύτερα είναι μπροστά σου. Και αν ακόμη είσαι μόνη, ίσως πρέπει να κατεβάσεις λίγο τον πήχη στις φιλοδοξίες που έχεις για το άλλο σου μισό και να γίνεις πιο συγκαταβατική και συνετή σε αυτά που αναζητάς. Έτσι, θα έχεις περισσότερες πιθανότητες να το βρεις.

Επαγγελματικές
Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας, οι υποχρεώσεις που θα έχεις θα είναι πολλές και ίσως μάλιστα σου ανατεθούν κι άλλες. Μην τις αρνηθείς, αλλά ούτε και να δημιουργήσεις πρόβλημα. Αναπροσάρμοσε το πρόγραμμα και το χρόνο σου στα νέα δεδομένα, σκύψε το κεφάλι και δούλεψε εντατικότερα, γιατί η επαγγελματική καταξίωση που προσδοκάς είναι πολύ κοντά σου. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια αστάθεια, γι’ αυτό πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις που κάνεις. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κάνεις καθόλου έξοδα.

ΖΥΓΟΣ
Προβλήματα κάθε είδους θα σε απασχολήσουν από το ξεκίνημα της εβδομάδας, αλλά το καλό των επόμενων ημερών είναι ότι θα υπάρξει μια αισθητή βελτίωση στα οικονομικά σου, αλλά και στον αισθηματικό τομέα. Οι πλανήτες, και ιδιαίτερα η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Τετάρτη στον Λέοντα, σε υποχρεώνουν να περάσεις στο επόμενο στάδιο αναθεωρήσεων, κυρίως σε συνεργασίες και σε σχέσεις. Τόσο τις εξωτερικές όσο και τις εσωτερικές αλλαγές που γίνονται, δες τες με καλό μάτι και όχι απαισιόδοξα. Βρίσκεσαι σε ένα κομβικό σημείο μετάβασης και θα χρειαστεί να περάσει αρκετός καιρός μέχρι να διαμορφωθεί ένα κλίμα σταθερότητας και ασφάλειας στη ζωή σου.

Αισθηματικές
Η σχέση σου θα πάει καλά, αρκεί μερικές φορές να μπορείς να συγκρατείς τα νεύρα σου, γιατί μπορεί να πεις λόγια που θα στεναχωρήσουν τον σύντροφό σου. Το Σαββατοκύριακο είναι ιδανικό για να δραπετεύσετε με μία κοντινή εκδρομή, έχοντας για παρέα μόνο ο ένας τον άλλον, μακριά από τα άγχη της καθημερινότητας που επιβαρύνουν το κλίμα της σχέσης σας. Αν ακόμη δεν έχεις βρει το κατάλληλο ταίρι, μην το βάζεις κάτω. Με τα άστρα να σε ευνοούν, τόλμησε να εξομολογηθείς τον έρωτά σου στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Η ανταπόκρισή του θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου και έχεις πολλές πιθανότητες να ξεκινήσεις τώρα μία ερωτική σχέση μαζί του.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, οι συμβιβαστικές λύσεις είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεται για να μην διαταραχθούν οι σχέσεις σου με κάποιους από τους συναδέλφους σου που εκτιμάς. Στα μέσα της εβδομάδας μπορείς να κάνεις συζητήσεις για καινούρια ξεκινήματα ή για αλλαγές που αφορούν στο αντικείμενό σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά έχεις πολλές υποχρεώσεις και έξοδα. Απόφυγε στα μέσα της εβδομάδας να κάνεις πολλά έξοδα και περιττές αγορές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Ερμής εξακολουθεί να κινείται ανάδρομα, ενώ την Τετάρτη πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα και εσύ πρέπει να αναθεωρήσεις το πρόγραμμά σου και να επαναπροσδιορίσεις τις τρέχουσες φιλοδοξίες σου, ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς αποτελεσματικά στις αντιξοότητες που θα σου παρουσιαστούν. Στο μεταξύ, μην αμελείς τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Εκμεταλλεύσου ευκαιρίες για οικονομική βελτίωση και ανταποκρίσου σε προτάσεις που κρύβουν ενδιαφέρον. Στα ερωτικά σου θα υπάρχει ένα κλίμα περιπέτειας, το οποίο θα σε εμπνεύσει και για αλλά πράγματα. Τέλος, φρόντισε την ψυχική σου κατάσταση.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή χρειάζεται την παρουσία σου, αν θέλεις να την βελτιώσεις. Με το να απέχεις και να ασχολείσαι συνεχώς με τη δουλειά σου, σε λίγο καιρό ο σύντροφός σου θα πάψει να είναι πλάι σου και να σε φροντίζει. Πρέπει επειγόντως να κάνεις κάτι για να τον πλησιάσεις και να τον φέρεις πιο κοντά σου, τόσο συναισθηματικά όσο και πρακτικά. Αν είσαι single, μην το βάζεις κάτω και απαισιοδοξείς. Μπορείς να διασκεδάζεις, να περνάς όσο καλύτερα μπορείς και η γνωριμία που περιμένεις δεν θα αργήσει να έρθει.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα τα πας καλά, αν είναι προσεχτική σε αυτά που έχεις δρομολογήσει να κάνεις και πάψεις να είσαι επιπόλαιη. Η καθημερινότητά σου θα είναι πολύ έντονη, με συναντήσεις, νέες συνεργασίες και κάποιες αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε κάποιο πρόγραμμα και νιώθεις καλύτερα, καθώς αρχίζουν και τακτοποιούνται διάφορες παλαιότερες υποχρεώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μεγάλη κινητικότητα θα παρατηρηθεί στη ζωή σου αυτές τις μέρες, καθώς οι πρωτοβουλίες τρίτων και η ροή των γεγονότων ενισχύουν την αισθηματική και την κοινωνική σου δράση. Παρόλα αυτά, υπάρχουν υποχρεώσεις που δεν πρέπει να αμεληθούν και μερικά ακόμα εμπόδια, λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή, όσον αφορά στη διεκπεραίωση βασικών επαγγελματικών σου υποθέσεων. Τις μέρες αυτές θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις που θα διευκολύνουν την εξέλιξη σου και μερικές άλλες που θα σε απαλλάξουν οριστικά από άγχη και από απραγματοποίητες επιδιώξεις. Μεταξύ άλλων, έχε το νου σου να είσαι πιο προσεκτική στην οικονομική σου διαχείριση και μην αμελείς υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που υπάρχουν.

Αισθηματικές
Είχες που είχες έντονο ερωτισμό, τώρα με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται την Τετάρτη στον Λέοντα και να σε ευνοεί, στις ερωτικές σου στιγμές θα είσαι κυριολεκτικά ηφαίστειο! Ζήσε την κάθε στιγμή με τον σύντροφό σου έτσι όπως τη θέλεις και ξέχασε καταστάσεις του παρελθόντος, που μπορεί να σε έχουν στεναχωρήσει. Αν είσαι single να ξέρεις πως είναι στο χέρι σου να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα συμβούν κάποια γεγονότα που θα είναι ευχάριστα για εσένα. Μη σε τρομάζουν κάποιες αλλαγές που μπορεί να γίνουν, γιατί θα φέρουν πολύ καλές εξελίξεις. Συζητήσεις και καινούρια ξεκινήματα μπορείς να τα κάνεις κατόπιν ώριμης και λογικής σκέψης. Τα οικονομικά σου θα βρίσκονται σε ισορροπία, αρκεί να κάνεις σωστό προγραμματισμό και να μην παρασυρθείς σε περιττά έξοδα και αγορές, ιδιαίτερα στα μέσα της εβδομάδας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα αυτή σου φέρνει νέους πειρασμούς αλλά και περιορισμούς, ενώ το διάστημα αυτό αποτελεί την αρχή μιας νέας, μεταβατικής φάσης, αργής αλλά θετικής, τόσο στα προσωπικά σου όσο και στη σχέση σου με το περιβάλλον. Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται την Τετάρτη στον Λέοντα και να σε ευνοεί, είναι σημαντικό να ανασυγκροτηθείς, να γίνεις πιο δραστήρια, αλλά και να αποφύγεις λάθη που αποδείχτηκαν ολέθρια στο παρελθόν. Κάτι που δεν πρέπει να ξεχνάς είναι να μη συνδέεις τα αισθηματικά με την εργασία σου, αφήνοντας τις προσωπικές σου απογοητεύσεις να σε αδρανοποιούν, με αποτέλεσμα να επιβαρύνεις τις επιδόσεις σου. Βγες έξω από τον εαυτό σου και προσπάθησε να κινηθείς, να εκφραστείς και να διεκδικήσεις αυτό που θέλεις, αλλά πάντα μέσα στα πλαίσια της λογικής και της πραγματικότητας.

Αισθηματικές
Η σχέση σου περνάει αρκετά «σκαμπανεβάσματα». Για να μπορέσεις να ισορροπήσεις την κατάσταση, φρόντισε να κινηθείς με πιο ήρεμο και όμορφο τρόπο απέναντι στον σύντροφό σου και να περάσεις τα ζητούμενα σου πλαγίως. Κι αν ακόμα είσαι μόνη πρέπει να ξέρεις πως διανύεις μια φάση που καλό είναι να κάνεις focus στους φίλους και στην οικογένειά σου για να περάσεις καλά.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα τα πας μια χαρά και θα μπορέσεις να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις τόσο καιρό. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για τα μελλοντικά σου σχέδια, ώστε να σου δώσουν τη βοήθειά τους σε ό,τι χρειαστείς. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να κάνεις πολύ οικονομία, γιατί θα πρέπει να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις, που έχεις και πρέπει να λυθούν άμεσα. Όσο κι αν η καταναλωτική σου μανία σε φλερτάρει, μην ενδώσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα αυτή στιγματίζεται από την Πανσέληνο που πραγματοποιείται την Τετάρτη στον Λέοντα, γεγονός που σου σπέρνει αρκετές αμφιβολίες για όλα όσα σκέφτεσαι να κάνεις. Οι καθυστερήσεις στις υποθέσεις σου θα είναι αισθητές, καθώς υπάρχει και σοβαρό ενδεχόμενο να αποκαλυφτούν οι πιο κρυφές σου σκέψεις με άκομψο τρόπο. Επίσης, τα περιθώρια στα οικονομικά σου παραμένουν στενά, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε απογοητεύει. Μια καλύτερη εποχή έρχεται για εσένα, αργά και σταθερά. Επειδή, όμως, είσαι άνθρωπος πρακτικός και επειδή νέες αλλαγές ανέτρεψαν τα προγράμματά σου μέχρι τώρα, να είσαι προνοητική μέχρι την άλλη εβδομάδα που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία από το ζώδιό σου, όσον αφορά στα οικονομικά σου. Απόφυγε νέες πρωτοβουλίες που θα δυσκόλευαν τα πράγματα.

Αισθηματικές
Η σχέση σου βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, αλλά για να γίνει ακόμη καλύτερη, χρειάζεται να εξωτερικευτείς περισσότερο στον σύντροφό σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου, γιατί αυτό θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα κι εσύ. Αν είσαι single, με τις καλές επιρροές που σου στέλνει η Αφροδίτη από τους Ιχθείς, μπορείς να την αντικαταστήσεις με το άτομο που ονειρεύεσαι εδώ και πολύ καιρό.

Επαγγελματικές
Αυτήν την εβδομάδα, φρόντισε να προσαρμοστείς σε ενδεχόμενες αλλαγές που μπορεί να γίνουν στη δουλειά σου, έστω κι αν δεν τις περίμενες. Θα έχεις τη δυνατότητα να διορθώσεις καταστάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες, όμως φρόντισε να τις κάνεις με αργά και σταθερά βήματα, ώστε να αποφύγεις πιθανά λάθη. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά θα πρέπει να κινηθείς με σύνεση, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα και θα βγαίνεις πολύ εύκολα από τον προϋπολογισμό σου.

ΙΧΘΕΙΣ
Αυτήν την εβδομάδα πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα και σε επηρεάζει έντονα. Είναι σημαντικό να θέσεις προτεραιότητες. Οι πληροφορίες που θα έχεις για την εξέλιξη των συμφερόντων σου χρειάζονται καλό "κοσκίνισμα" πριν οδηγηθείς σε αποφάσεις, γιατί οι πιθανότητες να κάνεις λάθη είναι μεγάλες! Υπάρχει μεγάλη διαφορά από τις εντυπώσεις που σου δίνουν άνθρωποι και περιστατικά, έως την ουσία της αλήθειας που περιέχουν. Η παραμονή του Άρη στο ζώδιό σου σε βοηθά να ανεφοδιαστείς ή να βοηθηθείς από τρίτους.

Αισθηματικές
Οι πλανήτες συνωμοτούν για να περάσεις ιδανικά στη σχέση σου και σου στρώνουν «χαλί» για να κάνεις όλα αυτά που ήθελες τόσο καιρό. Μίλα ελεύθερα με τον σύντροφό σου και είναι σίγουρο ότι οι επιθυμίες σου θα πραγματοποιηθούν. Ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο, που ο ελεύθερος σου χρόνος θα είναι περισσότερος, μπορείς να περάσεις υπέροχα αν οργανώσεις μια μικρή, κοντινή απόδραση για τους δυο σας. Και αν είσαι ακόμα σε αναζήτηση, έχεις όλα τα φόντα να γοητεύσεις το άτομο που ποθείς, αρκεί να το τολμήσεις.

Επαγγελματικές
Καθυστερήσεις, προβλήματα και αναβολές στη δουλειά σου θα είναι αισθητές αυτές τις μέρες και θα σε βγάλουν έξω από τα νερά σου. Οι προοπτικές που έχεις είναι καλές και πραγματικά αξιόλογες, όμως θα ήταν φρόνιμο να μην κάνεις αλλαγές αυτό το διάστημα, αλλά να ασχοληθείς με ό,τι έχει να κάνει με το παρελθόν σου, αλλά και με υποχρεώσεις που έχεις αμελήσει. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο. Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις όσες υποχρεώσεις έχεις αφήσει και θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Οικονομικές συναλλαγές και γραφειοκρατικά θέματα, μπορείς επίσης να ολοκληρωθούν.

Πηγή: tlife.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη