Ηλεία: Συγκλονίζει ο θάνατος του νεαρού Χριστόφορου - Το τραγούδι του θανάτου που ανέβασε στο facebook λίγο πριν ''λυγίσει''!

Η ζωντάνια του αστείρευτη, η αισιοδοξία του αξιοζήλευτη και ο αγώνας του να κρατηθεί στη ζωή συγκλονιστικός...

Τόσο που είχε «ξεγελάσει» τους πάντες, που ήθελαν, πίστευαν και προσεύχονταν να βγει νικητής. Τελικά, ο Χριστόφορος δεν τα κατάφερε και «έφυγε» νικημένος από τον καρκίνο...
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα αλλά το Επιτάλιο, ο τόπος καταγωγής του πατέρα του, όπου ζουν οι θείοι και τα ξαδέλφια του, ήταν πάντα το σημείο αναφοράς του. Κάθε Ιούνιο που έκλειναν τα σχολεία, ερχόταν στο χωριό, μαζί με τον αδελφό του.

«Κολλημένος με τη μπάλα» λένε οι φίλοι του στο patrisnews.com, και κυρίως «κολλημένος» με την ΑΕΚ. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη του «αρρώστια», γι’ αυτήν η καρδιά του χτυπούσε δυνατά, ακόμα και τις τελευταίες ημέρες, όταν πάλευε να κρατηθεί στη ζωή.

Ο Χριστόφορος ήταν ένα παιδί γεμάτο ζωή. Ακόμα και τη στιγμή που, πριν από 3 περίπου χρόνια, διαγνώστηκε με καρκίνο, δεν το έβαλε κάτω. Δεν έχασε την αισιοδοξία και κυρίως το χιούμορ του. Ο αυτοσαρκασμός, ήταν στο αίμα του και τα αστεία του τον έκαναν την ψυχή της παρέας.

Ήταν τόσο δυνατός που δεν επέτρεψε στον εαυτό του, ούτε μια στιγμή να λυγίσει. «Ζήσε τη ζωή σου χωρίς ποτέ ο φόβος του θανάτου να φωλιάσει στην καρδιά σου…Να αγαπάς τη ζωή σου…Να την τελειοποιείς…Κάνε όλα τα πράγματα στη ζωή σου όμορφα…Και όταν θα έρθει η ώρα να πεθάνεις, να μην είσαι σαν εκείνους που η καρδιά τους γεμίζει με φόβο, κλαίγοντας για λίγο ακόμη χρόνο προκειμένου να ζήσουν τη ζωή τους λίγο διαφορετικά. Να τραγουδήσεις το τραγούδι του θανάτου…» έγραψε σε μια πρόσφατη ανάρτησή του στη σελίδα του στο «facebook».

Τελικά ο Χριστόφορος δεν τα κατάφερε και την Τρίτη άφησε την τελευταία του πνοή. Η είδηση του θανάτου του, έφτασε γρήγορα στο Επιτάλιο που βυθίστηκε στο πένθος. Χθες, ήταν σα να «άδειασε» το χωριό, αφού δεκάδες συγχωριανοί, συγγενείς και φίλοι, ανέβηκαν στην Αθήνα για να τον αποχαιρετήσουν…

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη