Μαίρη Συνατσάκη: “Δεν έχω ζήσει ποτέ τον κεραυνοβόλο έρωτα!”

“Οι ερωτικές σχέσεις είναι οι κατεξοχήν εκπαιδευτικές στη ζωή μου. Κάθε φορά που τελειώνουν νιώθω ότι έχω μάθει πολύ καλύτερα τον εαυτό μου. Στις σχέσεις κρατάω εκείνες που με αφήνουν να είμαι ελεύθερη και στην πραγματικότητα δεν εγκαταλείπω ποτέ καμία. Τις ολοκληρώνω απλά και τις κρατώ πάντα μέσα μου με άπειρο σεβασμό”, αποκαλύπτει η Μαίρη Συνατσάκη στη συνέντευξή της στο περιοδικό Glow και την Σοφία Ταλαντινού.

Η νεαρή παρουσιάστρια, αν και πρόσφατα χωρισμένη από μια μακροχρόνια σχέση (με τον Μύρωνα Στρατή) μιλά για τον έρωτα, την αγάπη, τη ζήλια και τη διαγραφή...


“Αγάπη είναι ν’ αποδέχεσαι ότι κανείς δε θ’ αλλάξει για κανέναν. Ότι οι άνθρωποι διαφωνούν. Και ποτέ τίποτα δεν είναι τέλειο, αλλά αυτό είναι πολύ εντάξει”, αποκαλύπτει με χαμόγελο και αναφέρει πως στους άντρες την γοητεύει... “η ευγένεια και η ικανότητά τους να διαταράσσουν την “τακτοποιημένη” ψυχική της κατάσταση”.

Για τον έρωτα αναφέρει: “Δεν έχω ζήσει ποτέ τον κεραυνοβόλο έρωτα. Δεν ξέρω πώς είναι να βλέπεις κάποιον κι αμέσως να νιώθεις ότι είναι για σένα. Η ωραία εμφάνιση είναι υπέροχο πράγμα, αλλά τόσο ανεπαρκές για να στηρίξει ένα τόσο δυνατό συναίσθημα σαν τον έρωτα. Εγώ θέλω να έχω συναναστραφεί κάποιον, να έχω δει το μυστήριό του για να τον ερωτευτώ”.


Για τη ζήλια, αποκαλύπτει: “Ζηλεύω την υπομονή ως αρετή. Εγώ ό,τι θέλω, το θέλω τώρα. Κι αυτό και δε γίνεται και δεν πρέπει να γίνεται. Τα πράγματα -σε όλα τα κομμάτια της ζωής- για να έχουν γερές βάσεις πρέπει να κατακτώνται σταδιακά και ουσιαστικά”.

Τέλος, για το αν διαγράφει καταστάσεις που την έχουν πληγώσει αναφέρει: “Δε διαγράφω. Το έκανα παλιά και κατάλαβα ότι είναι από τις απόλυτες συμπεριφορές που δε θέλω να μου συμβαίνουν. Αντί να διαγράψεις, προσπάθησε να συγχωρέσεις. Είναι πολύ πιο δύσκολο, αλλά πολύ πιο ωφέλιμο”.

Πηγή: tlife.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη