Οι άνδρες με τις μπούρκες δεν ήταν τρομοκράτες, αλλά εραστές!

Ύστερα από καταγγελίες κατοίκων στην επαρχία Μαρντίν, στη νοτιοανατολική Τουρκία, Τούρκοι αστυνομικοί συνέλαβαν δύο ύποπτους άνδρες ντυμένους με μπούρκες αλλά σύντομα αντιλήφθηκαν ότι δεν είχαν να κάνουν με τρομοκράτες αλλά με επίδοξους... εραστές.

Οι δυο άνδρες συνελήφθησαν κοντά στα σύνορα με τη Συρία όταν κάτοικοι κατήγγειλαν στην αστυνομία την... ύποπτη συμπεριφορά τους: φορούσαν γυναικεία ρούχα και μάλιστα μπούρκες που καλύπτουν ολόκληρο το σώμα και το πρόσωπο, εκτός από τα μάτια.

Οι τουρκικές αρχές έχουν ενισχύσει τους τελευταίους μήνες την ασφάλεια των συνόρων μετά τις έντονες επικρίσεις που δέχτηκαν, εντός και εκτός της χώρας, για την αδυναμία τους να σταματήσουν τους ξένους μαχητές που περνούν στη Συρία για να ενταχθούν σε ακραίες ισλαμιστικές οργανώσεις, όπως στο Ισλαμικό Κράτος.

"Οι δύο άνδρες φορούσαν μπούρκες γιατί ήθελαν να μεταμφιεστούν σε γυναίκες για να συναντηθούν με τις κοπέλες τους. Το θέμα σχετίζεται μόνο με τις ερωτικές σχέσεις τους", ανέφερε ένας αξιωματικός της αστυνομίας στη Μαρντίν.

Η εφημερίδα Χουριέτ έγραψε ότι οι νεαροί επέλεξαν να μεταμφιέζονται με μπούρκες επειδή οι οικογένειές τους εξέφραζαν αντιρρήσεις για τις ερωτικές περιπέτειές τους.

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη