Ηράκλειο: Καταγγελία για ξυλοδαρμό γυναίκας από τον εργοδότη της - Οι μαρτυρίες των συναδέλφων της!

Σύμφωνα με την καταγγελία ο εργοδότης χειροδίκησε σε βάρος της εργαζόμενης σε χρηματιστηριακή εταιρεία...

Τον ξυλοδαρμό από τον εργοδότη της, καταγγέλλει μια εργαζόμενη σε χρηματιστηριακή εταιρεία που εδρεύει στο Ηράκλειο. Το απίστευτο περιστατικό μάλιστα επιβεβαιώνει και ο πρόεδρος της εταιρείας.

Σύμφωνα με την καταγγελία οι διαφορές ανάμεσα στους συνεταίρους ξεσπούσαν στο προσωπικό της εταιρίας. Έτσι, χθες το μεσημέρι μετά από ένα φραστικό επεισόδιο, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ο εργοδότης χειροδίκησε σε βάρος της άτυχης γυναίκας.

Ανακοίνωση για το περιστατικό εξέδωσε το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου: "Άλλο ένα δυσάρεστο περιστατικό εις βάρος εργαζόμενης στην πόλη μας φαίνεται να διαδραματίζεται, με βάση όχι μόνο τους ισχυρισμούς και τις καταγγελίες της ίδιας αλλά και στελεχών τις επιχείρησης...

Η εργαζόμενη εργάζεται σε ανώνυμη εταιρία που εδρεύει στο κέντρο του Ηρακλείου και τον τελευταίο καιρό δεχόταν φραστικές επιθέσεις από το Διευθύνων Σύμβουλο της επιχείρησης, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελίες της, την περασμένη εβδομάδα προχώρησε και σε βιαιοπραγίες.

Να σημειωθεί ότι τις παραπάνω καταγγελίες οι οποίες έγιναν στον Γεν. Γραμματέα του ΕΚΗ συνάδελφο Στέλιο Βοργιά τις επιβεβαίωσε και ο Πρόεδρος της Α.Ε. ο οποίος μάλιστα στηρίζει την εργαζόμενη, καταδικάζει το περιστατικό και το αποδίδει σε «ξέσπασμα» του συνεταίρου του λόγο των δικών τους διαφορών. Παρόντες στο περιστατικό ήταν οι συνάδελφοι της παθούσας που χάρη στην παρέμβαση τους γλίτωσε από τα χειρότερα.

Η εργαζόμενη ήδη έχει προχωρήσει σε μήνυση ενώ αναμένεται και το πόρισμα του ιατροδικαστή για τις σωματικές βλάβες που υπέστη. Παρά το γεγονός ότι είναι τρομοκρατημένη από το παραπάνω περιστατικό ανησυχεί να μην χάσει την δουλειά της, αφού είναι η μοναδική εργαζόμενη στην οικογένεια της."

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη