Ηράκλειο: Ένας κλέφτης... ταξιδιώτης - Η συνταγή που ακολουθούσε και τον έκανε πλούσιο!

Ο δράστης ακολουθούσε μια απίστευτη μέθοδο τους τελευταίους μήνες, όμως δεν πρόσεξε μια βασική λεπτομέρεια, που βοήθησε την αστυνομία...

"Χτυπούσε" κι έφευγε ένας 49χρονος άνδρας, που είχε επιλέξει το Ηράκλειο - άγνωστο ακόμη, αν ακολουθούσε την ίδια πρακτική και σε άλλες πόλεις - για να κλέβει κοσμηματοπωλεία!

Ο 49χρονος από την Αλγερία, κάθε τρεις και λίγο, ταξίδευε από τον Πειραιά στο Ηράκλειο, όπου... επισκεπτόταν κοσμηματοπωλεία και με τη μέθοδο της απασχόλησης έκλεβε κοσμήματα. Δεν έχανε, μάλιστα, χρόνο, αφού μετά την κάθε "μπάζα", το ίδιο βράδυ κιόλας έμπαινε στο πλοίο κι επέστρεφε στον Πειραιά, όπου προφανώς "ξεφορτωνόταν" τα κλοπιμαία.

Ο άνδρας είχε μπει σε επτά κοσμηματοπωλεία, καταφέρνoντας να φύγει με κοσμήματα από τα τέσσερα, ενώ στα άλλα τρία είχε γίνει αντιληπτός και είχε φύγει ... όπως όπως. Ωστόσο το πρόσωπό του είχε καταγραφεί από τις κάμερες των καταστημάτων κι έτσι οι αρχές είχαν στα χέρια τους τα στοιχεία του άνδρα.

Λίγο πριν επιχειρήσει να "ξαλαφρώσει" άλλο ένα κατάστημα, ο άνδρας συνελήφθη από την αστυνομία, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και ακτοπλοϊκά εισιτήρια από τον Πειραιά προς το Ηράκλειο. Ο 49χρονος θα οδηγηθεί, σήμερα, στον Εισαγγελέα.

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη