Κάρπαθος: Τον σκότωσε και τύλιξε το πτώμα με κόκκινο σεντόνι - Αποκαλύψεις για τη στυγερή δολοφονία του νεαρού σερβιτόρου!

Η αστυνομία συμπληρώνει τα κομμάτια του παζλ της δολοφονίας που συγκλόνισε το νησί...

Την παραπομπή σε δίκη του 33χρονου Πακιστανού Αbas Zahir για την δολοφονία του 25χρονου ομοεθνή του Mazhar Quyyom, στην Αρκάσα της Καρπάθου, το πτώµα του οποίου είχε βρεθεί τυλιγµένο σε ένα κόκκινο σεντόνι στο υπνοδωµάτιο της οικίας του, την 3η Αυγούστου 2011, αποφάσισε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Η εξιχνίαση του φόνου έγινε από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εγκληµατολογικών Ερευνών της Γενικής Αστυνοµικής Διεύθυνσης Αττικής. Μετά από τον έλεγχο των αποτυπωµάτων και την «ανάγνωση» του γενετικού υλικού DNA σε δεκάδες ευρήµατα, που συνέλεξαν επιτελείς της Σήµανσης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, µε τη συνδροµή ιατροδικαστή, από το δωµάτιο στο οποίο βρέθηκε δολοφονηµένος ο Πακιστανός, έχουν προκύψει ενδείξεις ότι δράστης του αποτρόπαιου εγκλήµατος είναι ένας 33χρονος οµοεθνής του.

Πιθανολογείται µάλιστα ότι ο κατηγορούμενος, που αναζητείται με ένταλμα σύλληψης, δεν έδρασε µόνος του. Το θύµα εργαζόταν ως σερβιτόρος σε εστιατόριο µε την επωνυµία «Κρήτη 2», στην Κάρπαθο. Διέµενε µαζί µε 4 ακόµη οµοεθνείς του σε σπίτι πίσω από το ξενοδοχείο «Αρκισία» και συγκεκριμένα σε παλαιά ισόγεια οικία ευρισκόμενη σε ύψωμα ανατολικά της επαρχιακής οδού Πηγαδίων-Αρκάσας.

Ένας εκ των συγκατοίκων του εργαζόταν ως σερβιτόρος σε παραλιακή ταβέρνα και οι υπόλοιποι, κυρίως σε γεωργικές εργασίες. Από τις ένορκες καταθέσεις των συγκατοίκων του, προέκυψε ότι προ τριετίας περίπου είχε κατηγορηθεί στο Πακιστάν για το θάνατο του εξαδέρφου του και μολονότι αθωώθηκε, δεχόταν απειλές για τη ζωή του γι’ αυτό και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το Πακιστάν.

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη