Ρόδος: Πανικός σε γνωστή καφετέρια - Ένας από τους πελάτες προσπάθησε να αυτοκτονήσει μπροστά στους θαμώνες

Οι θαμώνες, στον τρίτο όροφο του κτιριακού συγκροτήματος που στεγάζεται η καφετέρια, «πάγωσαν» όταν είδαν τον 22χρονο που λίγο πριν έδειχνε νευρικός και «θολωμένος» να βγάζει το μαχαίρι...

Μεγάλη αναστάτωση σημειώθηκε χθες το απόγευμα (19-01-2015) στο κέντρο της Ρόδου, όταν ένας νεαρός που κατάγεται από κοινότητα της ανατολικής πλευράς του νησιού, έχοντας στην κατοχή του ένα μαχαίρι 30 εκατοστών, πήγε σε κεντρική καφετέρια στο κέντρο της Ρόδου και αφού ανέβηκε στην ταράτσα του κτιρίου απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Οι θαμώνες, στον τρίτο όροφο του κτιριακού συγκροτήματος που στεγάζεται η καφετέρια, «πάγωσαν» όταν είδαν τον 22χρονο που λίγο πριν έδειχνε νευρικός και «θολωμένος» να βγάζει το μαχαίρι, να το κολλάει στον λαιμό του και να είναι έτοιμος να πηδήξει από την ταράτσα.

Όπως δήλωσε μιλώντας στη «Ροδιακή» ο ιδιοκτήτης του καταστήματος κ. Νίκος Πυράκης, μόνο ο πρώην περιφερειάρχης κ. Γιάννης Μαχαιρίδης που βρίσκονταν εκεί με την παρέα του κι έπινε καφέ, πήρε το θάρρος να τον πλησιάσει. Άρχισε να του μιλά και να προσπαθεί να τον αποτρέψει για να μην προχωρήσει απονενοημένο διάβημα ενέργεια με την οποία κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής που άνοιξαν το ειδικό δίχτυ ασφαλείας στο έδαφος. Σε ελάχιστα λεπτά κι αφού ο νεαρός ηρέμισε, πείστηκε και παρέδωσε το τεράστιο μαχαίρι που είχε στην κατοχή του στον Γιάννη Μαχαιρίδη. Αμέσως αστυνομικός της ασφάλειας με πολιτικά, τον πήρε αγκαλιά και τον έφεραν από κοινού σε ασφαλές σημείο.Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη