ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ: Τι υπόσχεται ο Φεβρουάριος για το ζώδιό σου;

Μήνας δεύτερος. Μας καλωσορίζει με ανάδρομο. Τι θα παίξει σε ερωτικά και επαγγελματικά; Ποιες είναι οι τάσεις του ουρανού;

ΚΡΙΟΣ
Ο φετινός Φεβρουάριος θα επηρεάσει άμεσα και καθοριστικά τη ζωή σου γι’ αυτό λάβε τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας που χρειάζονται και μην πανικοβάλλεσαι. Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα στον Υδροχόο μέχρι τις 11, στον επαγγελματικό τομέα προβλέπεται μία δύσκολη και κουραστική περίοδος, καθώς θα νιώθεις ότι τίποτα δεν σου πηγαίνει ιδιαίτερα καλά. Μην απογοητεύεσαι όμως και προσπάθησε να ισορροπήσεις τις καταστάσεις, καθώς και να αποκαταστήσεις όποιες σχέσεις σου με συναδέλφους είναι απόμακρες. Ένα πρόβλημα σχετικό με το σπίτι ή την οικογένεια, μπορεί τώρα να βρει το δρόμο για τη λύση του, όμως υπάρχουν αρκετά θέματα που θα απαιτήσουν την προσοχή σου αυτό το διάστημα. Τα οικονομικά σου επιβάλουν συντηρητική τακτική, γι’ αυτό απόφυγε καθετί ριψοκίνδυνο και μη κάνεις έξοδα, ούτε να αναλάβεις υποχρεώσεις που θα μπορούσαν να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα τα πράγματα φαίνεται πως αρχίζουν να βελτιώνονται και ιδιαίτερα από τις 20 και μετά, που ο Άρης και η Αφροδίτη θα κάνουν την είσοδό τους στο ζώδιό σου, θα μπορέσεις να δρομολογήσεις καλύτερα τα επαγγελματικά σου σχέδια, αλλά και η αισθηματική σου ζωή θα ανασάνει!

Αισθηματικές
Αρκετά δυναμικός για την αισθηματική σου σχέση και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα θα είναι ο Φεβρουάριος για εσένα. Ο Άρης στον Κριό από τις 20 και μετά, θα τονίσει την παρουσία σου και η σχέση με τον σύντροφό σου θα αποτελέσει το επίκεντρο της ζωής σου. Η Πανσέληνος, που θα πραγματοποιηθεί στον Λέοντα στις 3, θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις τελείως τους όρους στον δεσμό σου, τουλάχιστον σε λεκτικό επίπεδο. Από εκεί και πέρα είναι στο χέρι σου να εφαρμόσεις στην πράξη τις αποφάσεις σου. Οι singles, να περιμένετε ειδήσεις και προσκλήσεις από άτομα του ερωτικού σας παρελθόντος. Ακούστε τη διαίσθησή σας και μην αφεθείτε στα δίχτυα τους, αν δεν είστε σίγουρες για τις πραγματικές τους προθέσεις.

Επαγγελματικές
Σε συνέχεια του προηγούμενου μήνα, ο Φεβρουάριος σε βοηθά να βάλεις ισορροπίες και να απαλύνεις τα σημάδια από την ταλαιπωρία που έχεις τραβήξει μέχρι τώρα. Σε γενικές γραμμές, δεν προβλέπεται κάποια ουσιαστική μεταβολή στα επαγγελματικά σου, αν και θα υπάρξουν αρκετές θετικές τάσεις και άνοδος, τουλάχιστον το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, απλώς δεν θα είναι κάτι εντυπωσιακό. Ο μήνας ενδείκνυται περισσότερο για την επανεξέταση και επαναπροσδιορισμό των επαγγελματικών σχέσεών σου. Όσο ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, είναι πολύ πιθανόν να εκνευριστείς με άτομα του εργασιακού σου περιβάλλοντος και θα πρέπει να δείξεις την πρέπουσα σύνεση και αυτοπεριορισμό, για να αποφύγεις τα χειρότερα. Στα οικονομικά σου θα έχεις σκαμπανεβάσματα, τα περισσότερα και χειρότερα όμως θα οφείλονται σε δικούς σου λάθος χειρισμούς.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Φεβρουάριος θα φέρει υπερένταση και κούραση στην καθημερινότητά σου, ενώ παράλληλα θα απειλήσει την υγεία και τα νεύρα σου. Η Αφροδίτη στους Ιχθείς μέχρι τις 20, αυξάνει τις υποχρεώσεις σου και πληθαίνει τις αντιξοότητες στο καθημερινό σου πρόγραμμα. Είναι σκόπιμο να προγραμματίσεις τις δουλειές και τα ενδιαφέροντα σου έτσι, ώστε να σου μένει χρόνος για μια μικρή δόση ανάπαυσης ή ψυχαγωγίας. Επίσης, με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα μέχρι τις 11, καλό είναι να αναπτύξεις εναλλακτικές την ώρα που κάποιες υποθέσεις σου θα φρενάρονται ή θα ανατρέπονται. Πρέπει να παραμείνεις ακμαία και αποτελεσματική, άλλοτε για να αξιοποιείς τις σύντομες ευκαιρίες και άλλοτε για να μην καθυστερεί η εφαρμογή των σχεδίων σου. Η Αφροδίτη στον Κριό το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, τονίζει τις εξελίξεις στην καριέρα σου και κάνει πιο καθοριστικές τις πρωτοβουλίες, κυρίως αν έχεις δική σου επιχείρηση. Η αισθηματική σου ζωή από την άλλη, τουλάχιστον για το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, θα ζήσει αναταράξεις είτε από την συμπεριφορά του συντρόφου σου, είτε από γενικότερες συγκυρίες. Το κλίμα θα βελτιωθεί σταδιακά από τα μέσα του μήνα και μετά. Σημαντικός ο μήνας αυτός για τις επαγγελματικές και τις οικονομικές σου υποθέσεις, παρά τις δυσκολίες θα μπορέσεις να προωθήσεις τις δουλειές σου, έστω και μέσα σε ένα κλίμα νευρικό ή εμπόλεμο.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου θα ακολουθήσουν την πορεία που είχες χαράξει και τον προηγούμενο μήνα χωρίς ιδιαίτερους κλονισμούς, αρκεί να βρεις χρόνο να αφιερώσεις στον σύντροφό σου. Ο Άρης από τις 20 και μετά θα κινείται στον Κριό και θα ανοίξει τους κοινωνικούς σου ορίζοντες και πιθανόν, αν είσαι single, να κάνεις αυτές τις ημέρες μία πολύ σημαντική γνωριμία. Αν είσαι δεσμευμένη, θα έχεις τη στήριξη του συντρόφου σου και οι ιδέες σας να ταυτιστούν για το καλό της σχέσης σας. Κοντά στη Νέα Σελήνη στους Ιχθείς, στις 19, θα έχεις την ευκαιρία να δραπετεύσεις σε ένα ταξίδι, που θα σε ανανεώσει και θα σε κάνει να δεις τα πράγματα με μία πιο αισιόδοξη ματιά.

Επαγγελματικές
Τα πράγματα είναι αρκετά μπερδεμένα μέχρι τώρα στο κεφάλι σου και αναζητάς χρόνο και χώρο, ώστε να τα ξεκαθαρίσεις. Ο Φεβρουάριος λοιπόν πρόκειται να σου δώσει αυτό που ζητάς, για να βάλεις σε άλλη τροχιά τις επαγγελματικές σου υποθέσεις. Σε γενικές γραμμές, η επαγγελματική σου ζωή θα έχει ανοδική τάση, αλλά θα νιώθεις ότι η κούραση αρχίζει να γίνεται ανασταλτικός παράγοντας. Προσπάθησε να μην επηρεάσεις και τους γύρω σου και να μην μεταδώσεις αυτήν την αρνητική σου διάθεση στους συνεργάτες σου. Ο μήνας, ιδιαίτερα στο δεύτερο μισό του, είναι ιδανικός για να προωθήσεις τις ιδέες και τις απόψεις σου και να δεις τα σχέδιά σου να υλοποιούνται. Οι εμπνεύσεις σου θα είναι πιο εύκολο τώρα να υιοθετηθούν, καθώς οι άλλοι θα σε αντιμετωπίζουν με θετικό τρόπο. Είναι η ευκαιρία σου, για να το αξιοποιήσεις επαγγελματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αρκετή ένταση προβλέπεται τον Φεβρουάριο με τον κυβερνήτη σου Ερμή ήδη να κινείται ανάδρομα στον Υδροχόο από τον Ιανουάριο, γι’ αυτό είναι σκόπιμο να αποφύγεις εκνευρισμούς, βιαστικές αποφάσεις και κάθε τι, που ο άστοχος χειρισμός του θα έβαζε σε κίνδυνο τα σχέδιά σου. Μέχρι τις 11 του μήνα που θα επιστρέψει σε ορθή πορεία, καλό θα είναι να μην ξεκινήσεις τίποτε σημαντικό και αν τυχόν μετακινηθείς ή ταξιδέψεις, φρόντισε να έχεις κάνει καλή οργάνωση. Στις σχέσεις σου με τους άλλους, προσπάθησε να είσαι δίκαιη και αντικειμενική, ώστε να αποφύγεις άδικες συμπεριφορές απέναντί τους. Από τις 11 του μήνα και μετά, το πλανητικό σκηνικό θα βελτιωθεί αισθητά και θα μπορέσεις να λύσεις σημαντικά οικονομικά και αισθηματικά σου προβλήματα, καθώς και να ξεκινήσεις με νέες προοπτικές κάτι καλύτερο στη ζωή σου. Μέχρι τότε όμως, φρόντισε να μην είσαι ανυπόμονη κι απερίσκεπτη, ώστε να αποφύγεις πιθανές αναβολές ή αποτυχίες. Στις 3, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Λέοντα, προσπάθησε να μην εκτεθείς κοινωνικά ή επαγγελματικά από την παρορμητικότητα σου.

Αισθηματικές
Ήσυχος θα είναι αυτός ο μήνας για εσένα, σχετικά με τα αισθηματικά σου ζητήματα. Με σύμμαχό σου την Αφροδίτη στον Κριό από τις 20 και μετά, θα καταφέρεις να ισορροπήσεις τα πράγματα στις σχέσεις σου και θα νιώσεις επιτέλους ικανοποίηση από τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου. Αν είσαι γεννημένη το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου, θα περάσει επιτέλους στην τελική ευθεία των προβλημάτων σου με το έτερον ήμισυ. Αυτός ο μήνας θα σηματοδοτήσει μια καινούρια περίοδο στα αισθηματικά σου, εφόσον τα θέματα που σε απασχολούν τον τελευταίο καιρό έχουν πλέον αποφασιστεί. Οι singles χρειάζεται να αφήσετε πίσω το παρελθόν και να προχωρήσετε σε νέα δεδομένα, που θα σας απογειώσουν, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Επαγγελματικές
Άλλοτε μικρά και άλλοτε μεγάλα προβλήματα θα συνεχίσουν να σε απασχολούν και τον Φεβρουάριο στον επαγγελματικό σου τομέα. Μην απογοητεύεσαι όμως, δεν είσαι η μόνη που τα βιώνει αυτά, είναι κι άλλος κόσμος που ταλαιπωρείται. Για να ανταπεξέλθεις αποτελεσματικά στις δυσκολίες που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις, επιβάλλεται να πάρεις κατά κάποιο τρόπο την κατάσταση στα χέρια σου. Θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο, για να προωθήσεις τις ιδέες σου και να έχεις άμεσα οφέλη από τις ενέργειες σου. Όμως θα πρέπει να προσέχεις, γιατί πολλοί ανταγωνιστές σου θα προσπαθήσουν να βάλουν τρικλοποδιά στις επιδιώξεις σου. Κατά το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, έλεγξε τις εντάσεις στον εργασιακό σου χώρο και μην παρασυρθείς, επιστράτευσε τη λογική και την διπλωματία σου. Τα οικονομικά σου θα πρέπει να τα προσέξεις ιδιαίτερα, καθώς αυξημένα έξοδα θα σε προβληματίσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το ξεκίνημα του Φεβρουαρίου σε βρίσκει σε μία αρκετά περίεργη διάθεση και με έντονο άγχος για την πορεία των επαγγελματικών σου. Ο Ερμής έχει ήδη ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου από τα μέσα του Ιανουαρίου και τώρα τα πράγματα γίνονται ολοένα και δυσκολότερα. Ο Άρης μέχρι τις 20 στο ζώδιο των Ιχθύων, διαταράσσει το κλίμα στο εργασιακό σου περιβάλλον και ενδεχομένως να προκαλέσει και ένα δυσάρεστο περιστατικό, το οποίο θα γίνει αφορμή να υποψιαστείς κι άλλους κινδύνους, που ακόμη όμως δεν φαίνονται. Να ξέρεις ότι οι υποχρεωτικές ανατροπές σχεδίων που θα έχεις, θα είναι αναπόφευκτες. Ωστόσο, πολλά θα κριθούν από την αξιοποίηση των επικοινωνιακών σου δυνατοτήτων και από τα επιχειρήματα που θα χρησιμοποιήσεις. Μέχρι τις 11 του μήνα, που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος, απόφυγε διαφωνίες στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, αλλά και με ανθρώπους που ανήκουν στον στενό σου κύκλο. Συναισθηματικά θα επικρατεί καλό κλίμα, λόγω της θέσης της Αφροδίτης, μέχρι τις 20 στους Ιχθείς, αλλά με περιστασιακές εντάσεις. Να είσαι ψύχραιμη, αισιόδοξη και συνεργάσιμη ακόμη και με τους ανταγωνιστές σου, γιατί μόνο έτσι θα βγεις κερδισμένη.

Αισθηματικές
Καλύτερος για τα αισθηματικά σου θα είναι αυτός ο μήνας για εσένα, κυρίως το δεύτερο δεκαπενθήμερο, που το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί. Αν και ο ανάδρομος Ερμής μέχρι τις 11 σε προσγειώνει λίγο ανώμαλα με τους ανθρώπους που αγαπάς, από εκεί και μετά θα καταφέρεις να βρεις τις απαραίτητες ισορροπίες στη σχέση σου. Θα νιώσεις πολύ πιο ελεύθερη από δεσμεύσεις του παρελθόντος και μάλλον αυτός ο μήνας θα είναι η αρχή του τέλους των κοινών ταλαιπωριών με τον άνθρωπό σου. Οι singles θα έχετε αρκετές ευκαιρίες και δυνατότητες να προσελκύσετε ένα αξιόλογο άτομο και ίσως τώρα βρείτε το ταίρι των ονείρων σας. Προσπαθήστε να διατηρήσετε τη γοητεία σας σε υψηλά επίπεδα και να είστε σίγουρες ότι οι κατακτήσεις που θα έχετε, θα είναι πραγματικά πολλές!

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό σου τομέα, θα έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις νέους, υποψήφιους συνεργάτες και θα σου γίνουν προτάσεις επενδυτικών συμμετοχών, που κατά πάσα πιθανότητα δεν τις είχες καν ονειρευτεί. Κοντά στις ημέρες της Νέας Σελήνης, που θα πραγματοποιηθεί στις 19 στους φιλικούς για εσένα Ιχθείς, σε βοηθά να αξιοποιήσεις την εύνοια και την αποδοχή που σου δίνονται και να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Τα θετικά χαρακτηριστικά σου, όπως η συνέπεια και η υπευθυνότητα, θα αποτελέσουν και αυτά χρήσιμα εργαλεία προς αυτήν την κατεύθυνση, αρκεί να τα χρησιμοποιήσεις. Άτομα με κύρος θα σταθούν δίπλα σου και θα σε βοηθήσουν αρκετά. Τα οικονομικά σου θα έχουν απώλειες, αν δεν προσέξεις την διαχείρισή τους και οφείλεις να είσαι συγκρατημένη.

ΛΕΩΝ
Ο Φεβρουάριος έρχεται με πολύ άγχος και ένταση, καθώς μέσα σου ωριμάζει η ανάγκη για ουσιαστικές αλλαγές στους βασικότερους τομείς της ζωής σου. Μέχρι τις 11, που ο πλανήτης της επικοινωνίας θα κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου ανάδρομα, φρόντισε να αποφύγεις αντιθέσεις στο περιβάλλον σου και μην αφήνεις την φιλαρέσκεια ή τον ρομαντισμό σου να σε παρασύρουν σε άστοχες ερωτικές πρωτοβουλίες. Η διέλευση του Άρη στον Κριό, στις 20, διατηρεί μια ένταση σε όλη την γκάμα των σχέσεών σου και μια πρόκληση στην συμπεριφορά μερικών από αυτές. Οι κίνδυνοι μπορεί να μην ορατοί, αλλά είναι υπαρκτοί τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά σου ζητήματα. Προσπάθησε να τους παρακάμψεις με όσα μέσα έχεις στη διάθεσή σου. Στις 3, που πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιό σου, καλό θα είναι μην εμπλακείς σε σχόλια και σε παρεξηγήσεις και να μην αναμιχτείς σε υποθέσεις, που δεν σε αφορούν. Επίσης, δεν θα ήταν άσκοπο να φροντίσεις να λύσεις ορισμένα οικονομικά ή επαγγελματικά προβλήματα, ακόμα και αν είναι δύσκολη η διαδικασία. Βάλε τα δυνατά σου να κλείσεις εκκρεμότητες ή να τακτοποιήσεις υποθέσεις, προκειμένου η συνέχεια της προσπάθειας και του αγώνα σου τον επόμενο μήνα να είναι απαλλαγμένη από περιττό άγχος και κόπο.

Αισθηματικές
Αν εξαιρέσεις κάποια μικρά προβλήματα και αψιμαχίες για επιπόλαιες αιτίες και αφορμές με τον σύντροφό σου, ο Φεβρουάριος δεν πρόκειται να σου δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα στα αισθηματικά σου, αντίθετα θα ξεκαθαρίσει τα πράγματα υπέρ σου. Θα καταφέρεις να πείσεις αυτήν την περίοδο και να λάμψεις με την παρουσία σου, τόσο στις στενότερες, όσο και στις ευρύτερες σχέσεις σου. Από τις 20 και μετά, που η Αφροδίτη θα εισέλθει στον φιλικό για εσένα Κριό, να είσαι προετοιμασμένη για πολλές εκδηλώσεις ενδιαφέροντος, είτε είσαι δεσμευμένη, είτε όχι. Κοντά στην Πανσέληνο στο ζώδιό σου, στις 3, κινήσου απρόσκοπτα και δείξε άφοβα στους άλλους τα αισθήματα σου. Ιδιαίτερα σημαντικές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες σε περιμένουν, γι’ αυτό έχε τα μάτια σου δεκατέσσερα!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, η καλή τύχη θα είναι στο πλάι σου για την μεγαλύτερη διάρκεια του μήνα και, αν επιδείξεις την απαραίτητη σύνεση, τα αποτελέσματα που θα έχεις θα είναι εξίσου θετικά. Αρωγοί εδώ θα είναι η νέα θέση του Άρη στον Κριό από τις 20 και μετά, καθώς και η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο. Οι ευθύνες σου θα αυξηθούν, αλλά θα επικρατήσει ένα κλίμα ευφορίας και διεύρυνσης στον επαγγελματικό σου τομέα. Στον εργασιακό σου χώρο είναι πολύ πιθανόν οι σχέσεις σου με κάποιους συνεργάτες να περάσουν μια κρίση, τουλάχιστον το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, αλλά αν είσαι υπομονετική και διαλλακτική μαζί τους, θα καταφέρεις να τις περάσεις αναίμακτα. Στα οικονομικά σου προμηνύονται καθυστερήσεις και απώλειες στα έσοδα σου, με αποτέλεσμα να νιώσεις εγκλωβισμένη. Κάνε συντηρητική χρήση των εσόδων σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με τον κυβερνήτη πλανήτη σου Ερμή να κινείται σε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου, θα αναγκαστείς να αναθεωρήσεις αρκετά από τα σχέδιά σου και θα βρεθείς αιφνίδια αντιμέτωπη με ανάγκες ή δυσκολίες, που θα προκύψουν στο καθημερινό σου πρόγραμμα. Μην αφήνεις το θυμό ή τα νεύρα σου να σε οδηγήσουν σε ασύμφορες και σπασμωδικές αντιδράσεις και μην επαναλαμβάνεις λάθη, τόσο σε επίπεδο προσωπικών σχέσεων, όσο και επαγγελματικών συνεργασιών. Στα οικονομικά σου, παρά τις γενικότερες δυσκολίες που θα επικρατούν, το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα που ο Άρης θα κινείται στον Κριό, θα μπορέσεις να καλύψεις τις βασικές σου ανάγκες και ίσως μάλιστα τακτοποιήσεις κάποιες οφειλές σου, που εδώ και καιρό έχουν μείνει στάσιμες. Από τις 11 του μήνα και μετά, που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία, και ιδιαίτερα το διάστημα κοντά στη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 19 στους Ιχθείς, μπορείς να κάνεις επενδύσεις τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο, με πολλές καλές προοπτικές εξέλιξης και απόδοσης.

Αισθηματικές
Μια περίοδο ισορροπίας και εύνοιας στις σχέσεις σου θα περάσεις αυτόν τον μήνα. Ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού στις 20 του μήνα και θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις να βάλεις τώρα τη σχέση σου σε νέες βάσεις. Αν δεν το παρακάνεις με την παροιμιώδη τελειομανία σου και δεν έχεις τρελές απαιτήσεις από τον σύντροφό σου, τα πράγματα θα κυλήσουν ευνοϊκά για εσένα. Η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο, από τις 20 και μετά, πιθανόν να σου φέρει κάποια κούραση και να χαμηλώσει λίγο τους τόνους στο συνήθως μαχητικό σου πνεύμα, αλλά η Νέα Σελήνη, στους Ιχθείς μία ημέρα πριν (ιδιαίτερα για τις singles του ζωδίου) θα ανεβάσει κατακόρυφα τις επικοινωνίες σου και θα γίνεις πιο διπλωματική και πιο γλυκιά, πράγμα που θα προσελκύσει κοντά σου άτομα αξιόλογα και άκρως ενδιαφέροντα.

Επαγγελματικές
Λίγο αντιφατικός θα είναι ο Φεβρουάριος για εσένα. Κάποιες επαγγελματικές σχέσεις σου αποκαθίστανται και οι επικοινωνίες σου παίρνουν τώρα μία πιο ήπια τροπή. Το πρώτο μισό του μήνα προβλέπεται να βγουν στην επιφάνεια προβληματάκια, που ναι μεν αντιμετωπίζονται, δημιουργούν άσχημη διάθεση δε. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου, με τον Ερμή από τις 11 Φεβρουαρίου ορθόδρομο στον Υδροχόο, θα είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα και δεν θα ήταν καθόλου άσχημο να αξιοποιήσεις το καλό κλίμα που θα υπάρχει, χωρίς βιασύνες όμως. Ο Δίας από το ζώδιο του Λέοντα, αν και ανάδρομος, θα σου δημιουργήσει συναισθήματα επέκτασης και θα πρέπει να έχεις το νου σου μέσα στο κεφάλι σου, ώστε να κάνεις τις σωστές επιλογές, ιδιαίτερα όσον αφορά αυτές που ενέχουν και οικονομικό ρίσκο!

ΖΥΓΟΣ
Ο μήνας αυτός είναι μεταβατικός και μάλλον όχι ευχάριστος ψυχολογικά για εσένα. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Υδροχόο μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου, επηρεάζει τη διάθεση και τις προσωπικές σου σχέσεις. Οι δυσκολίες επικοινωνίας που θα έχεις θα σε φέρουν πολλές στιγμές στα όρια σου, αλλά πρέπει να δείξεις την απαραίτητη αυτοσυγκράτηση, για να αποφύγεις δυσάρεστες συνέπειες. Μερίμνησε για εχθρούς και ανταγωνιστές που καραδοκούν στο παρασκήνιο της ζωής σου και βάλε τα δυνατά σου για να τους νικήσεις. Ο Άρης, από τις 20 και μετά στον Κριό, σου χαρίζει αρκετή τύχη και ασφάλεια στις δύσκολες στιγμές σου, ενώ η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο, δημιουργεί καλύτερες προοπτικές για την εργασία σου ή την υλοποίηση των σχεδίων σου. Ωστόσο, κάτι βασικό που πρέπει να σκεφτείς σοβαρά, είναι η νευρική υπερένταση στην οποία έχεις καταδικάσει τον εαυτό σου. Να θυμάσαι ότι κανένα πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί χωρίς ηρεμία και σωστή εκτίμηση των δυνάμεων σου, γι’ αυτό ανασυγκροτήσου!

Αισθηματικές
Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον Λέοντα στις 3 του μήνα και να σε ευνοεί, μπορείς να γυρίσεις σελίδα και να κάνεις ένα καινούριο ξεκίνημα στη σχέση σου που θα φέρει την ανανέωση που ζητάς. Η κοινωνικότητά σου θα είναι μεγάλη και θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα και η διάθεσή σου θα είναι στα ύψη της τις τελευταίες δέκα ημέρες του μήνα, που η κυβερνήτης σου Αφροδίτη, αλλά και ο Άρης θα εισέλθουν στον Κριό, ενώ ο πλανήτης της επικοινωνίας θα έχει ήδη σταματήσει να κινείται ανάδρομα από τις 11, διευκολύνοντας κατά πολύ όλες σου τις επαφές. Μέχρι τέλος του μήνα σε περιμένουν αξέχαστες στιγμές, γεμάτες έρωτα, πάθος και ρομαντισμό. Και αν ακόμη αναζητάς τον έρωτα, έφτασε ο καιρός που οι πλανήτες θα σου δώσουν τις καλύτερες επιρροές τους, ώστε με την καλή σου διάθεση και τις κινήσεις που θα κάνεις, να γνωρίσεις το ταίρι που μέχρι τώρα περίμενες.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου τα πράγματα θα είναι αρκετά καλά, αν εσύ η ίδια προστατέψεις τα συμφέροντα σου και δουλέψεις περισσότερο τις φορές που θα σου ζητηθεί. Αν μη τι άλλο, με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα μέχρι τις 11 πρέπει να είσαι πολύ μετρημένη στις κουβέντες σου και να αποφύγεις να έρθεις σε προστριβή με πολύτιμους συνεργάτες σου. Από εκεί και μετά όμως, επαφές, συναντήσεις, ταξίδια και αλλαγές θα μονοπωλούν το ενδιαφέρον της καθημερινότητας των επαγγελματικών σου. Στις 19, που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων, θα καταβάλλεις προσπάθειες για να κάνεις τη δουλειά σου καλύτερη, αλλά να ξέρεις πως πολύ σύντομα θα ανταμειφθείς, όπως σου αξίζει. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν ακόμη να είναι προβληματικά. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές και τα έξοδα δεν σε αφήνουν να πάρεις μια ανάσα ανακούφισης. Από τα μέσα του μήνα και μετά, θα αρχίσεις να βλέπεις τα οικονομικά σου να ισορροπούν σταδιακά και αυτό θα σου χαρίσει άλλον αέρα στη διαχείρισή τους. Κάνε υπομονή!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Φεβρουάριος θα δοκιμάσει την αντοχή των χρημάτων και των συναισθημάτων σου. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου μέχρι τις 11 φέρνει ένα κύμα δύσκολων περιστατικών και σε οδηγεί υποχρεωτικά να αντιμετωπίσεις δυσκολίες, όπου τις περισσότερες δεν είχες μέχρι τώρα υπολογίσει. Για να τα βγάλεις πέρα θα αναγκαστείς να αλλάξεις τακτική, να προβείς σε αναθεωρήσεις, αλλά και να καταστρώσεις ένα καινούριο πρόγραμμα. Ο μήνας αυτός καθ’ όλη τη διάρκειά του απαιτεί από εσένα ένα μέτρο ένα ρυθμό και να μείνεις μακριά από εντάσεις και βιασύνες. Προσπάθησε να μην παραμελείς τα άτομα που σε στηρίζουν και υπεράσπισε όσο περισσότερο μπορείς τα πρόσωπα της οικογένειας σου, όσο κι αν διαφωνούν μαζί σου, καθώς αυτοί είναι που θα σε στηρίξουν τις δύσκολες στιγμές σου. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, που η Αφροδίτη θα εισέλθει στον Κριό, στις 20, να είσαι προσεκτική στη διαχείριση των οικονομικών σου και μην βιαστείς να ανοιχτείς σε καινούρια έξοδα, όσο κι αν το κλίμα των εκπτώσεων σε παρακινεί να το κάνεις.

Αισθηματικές
Τα άστρα σε συμβουλεύουν να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τον έρωτα αυτό το μήνα. Με την Αφροδίτη να κινείται στους Ιχθείς μέχρι τις 20, θα γίνεις πιο ρομαντική και πιο τρυφερή με τον σύντροφό σου, αφού θεωρείς ότι έχεις βρει τον ιδανικό άνθρωπο. Πρόσεξε όμως να μην εξιδανικεύεις πολύ τις καταστάσεις και τα πρόσωπα που είναι στη ζωή σου, γιατί μπορεί να προσγειωθείς απότομα αργότερα… Αν ανήκεις στις singles του ζωδίου, να περιμένεις έναν έντονο μήνα, καθώς θα βιώσεις πάθη και συγκινήσεις, όμως σε ένα πλαίσιο μπερδεμένων καταστάσεων, που δεν θα έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής. Σταμάτα να αναλώνεσαι άσκοπα και προσπάθησε να βρεις τον άνθρωπο που σου ταιριάζει και θα σε κάνει ευτυχισμένη.

Επαγγελματικές
Παρόλο που η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά, εσύ συνεχίζεις να αγχώνεσαι, αλλά και να έχεις πολλές ανασφάλειες. Από τις 11 και μετά, που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία από τον Υδροχόο, μπορείς να κάνεις τις επαφές σου και να κάνεις τα καινούρια ξεκινήματα που θέλεις ή τις αλλαγές στη δουλειά σου. Από τις 19 και μετά, που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς, μπορείς να ξεκινήσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου, γιατί η περίοδος αυτή είναι πολύ ευνοϊκή για οποιαδήποτε καινούρια δραστηριότητα. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν, αλλά είσαι σε πολύ καλό δρόμο για να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που είχες μέχρι τώρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Φεβρουάριος είναι μήνας γεγονότων και εντάσεων για το ζώδιό σου. Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα μέχρι τις 11 του μήνα στον Υδροχόο, το ζητούμενο είναι να αποφύγεις τις απώλειες και να μην σε παρασύρει το ρεύμα, όταν εκδηλώνονται αντιξοότητες, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σου τομέα. Προγραμμάτισε συντηρητικά τα έξοδά σου, μην αμελείς υποχρεώσεις και, παρά την δύσκολη εποχή, εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν στον τομέα της εργασίας σου, ιδιαίτερα από τις 20 του μήνα και μετά, που ο Άρης θα κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Κριού και θα σε ευνοήσει ιδιαίτερα. Καλό θα είναι να μην εμπιστεύεσαι υποσχέσεις τρίτων και να μείνεις μακριά από αβέβαιες επενδύσεις, ρισκάροντας τα "σίγουρα" σου. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα είναι σαφώς καλύτερο και για τα αισθηματικά σου ζητήματα, με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιο του Κριού από τις 20 και μετά, χαρίζοντας σου τις καλύτερες επιρροές της. Όσες συναισθηματικές αναταράξεις κι αν έχεις βιώσει μέχρι τότε, πάτα μία παύση στην παρορμητικότητα σου και προσπάθησε να βιώσεις όσο πιο έντονα μπορείς το ανοιξιάτικο κλίμα που δημιουργείται στη ζωή σου, τόσο κυριολεκτικά όσο και μεταφορικά.

Αισθηματικές
Στο ξεκίνημα του μήνα, με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα και την Αφροδίτη στο ζώδιο των Ιχθύων να σε ταλαιπωρεί, υπάρχει κίνδυνος να θελήσεις να επιβληθείς στη ζωή του συντρόφου σου με άκομψους τρόπους, γεγονός που θα σε φέρει σε σύγκρουση μαζί του και όχι άδικα. Επίσης, δεν πρέπει να αφήσεις τρίτα άτομα να μπούνε ανάμεσά σας και να εκφράσουν τη γνώμη τους, τόσο για τη δική σου συμπεριφορά όσο και για τη δική του. Εσείς οι δύο ξέρετε καλύτερα τι συμβαίνει μεταξύ σας, όπως και τις αιτίες αυτών. Συνεπώς, κουβέντιασε μαζί του και ξεκαθάρισε ό,τι σε στενοχωρεί ή σε απομακρύνει από κοντά του, χωρίς περιττά λόγια και πράξεις. Αν είσαι μόνη, θα σας δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσεις κάποιον ξαφνικά πάνω σε μετακίνηση. Μην διστάσεις να ξεκινήσεις τώρα μια σχέση, γιατί υπάρχει η πιθανότητα να εξελιχθεί αργότερα σε κάτι πιο σοβαρό. Άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο, για να μπορέσουν οι άλλοι να σε πλησιάσουν πιο εύκολα και να σε γνωρίσουν καλύτερα.

Επαγγελματικές
Στο ξεκίνημα του μήνα προσπάθησε να συμφιλιωθείς και να συνεργαστείς καλύτερα με όσους από τους συνεργάτες σου έχεις διαφωνήσει έντονα τελευταία. Χωρίς την δική τους συμβολή, τα πράγματα ίσως δυσκολέψουν περισσότερο για σένα και βρεθείς μετέωρη μέσα σε αυτόν τον κυκεώνα, που έχει δημιουργηθεί στο χώρο της εργασίας σου. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, επεξεργάσου καλά τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και μην γίνεσαι απαισιόδοξος, εξαιτίας της οικονομικής ανασφάλειας που σε διακατέχει. Στα οικονομικά σου, επιβάλλεται συνετή διαχείριση των χρημάτων σου. Μη ρισκάρεις ακόμη και τα λιγοστά έσοδα που πιθανώς να έχεις, γιατί οι πλανήτες θα θολώσουν την κρίση σου και οι εκτιμήσεις σου δεν θα είναι σωστές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Φεβρουάριος αρχίζει με αρκετή ένταση και εκνευρισμό για το ζώδιό σου. Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στον Υδροχόο μέχρι τις 11 του μήνα και γι’ αυτό είναι σκόπιμο να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις, που θα σε δεσμεύσουν επαγγελματικά ή αισθηματικά. Να περιμένεις αιφνίδιες αλλαγές στην οικογενειακή σου κατάσταση και πιθανόν μία απαραίτητη αναπροσαρμογή στα επαγγελματικά σου σχέδια. Όλα αυτά οφείλονται στο ανάποδο πλανητικό σκηνικό, που θα επικρατεί τουλάχιστον για το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα. Προσπάθησε να αμυνθείς με όσα δυνατά μέσα διαθέτεις στην καινούρια πραγματικότητα που θα διαμορφωθεί γύρω σου και πάνω από όλα προστάτεψε τα συμφέροντά σου. Προχώρα με ρεαλισμό και μην παρασύρεσαι από ενθουσιασμούς που δεν έχουν στερεή βάση, γιατί κάτι τέτοιο θα το βρεις μπροστά σου και θα το μετανιώσεις. Μέχρι τις 20 του μήνα που η Αφροδίτη θα κινείται στον Ιχθείς, τα προβλήματα που θα σου παρουσιαστούν στον αισθηματικό σου τομέα μπορούν να ξεπεραστούν γρήγορα αρκεί εσύ να μην τα δυσκολέψεις περισσότερο. Διατήρησε μία διακριτική στάση στα γεγονότα που θα συμβούν και μείνε συνετή, τόσο στα λόγια σου όσο και στα έργα σου.

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό τομέα είσαι λίγο μπερδεμένη όσον αφορά στα θέλω σου αλλά και τα συναισθήματά σου, γι’ αυτό προσπάθησε να τα ξεκαθαρίσεις πρώτα με τον εαυτό σου και μετά να αφήσεις τον σύντροφό σου να συμμετέχει σε αυτά. Ιδιαίτερα το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις αν δεν είσαι σίγουρη για τα αποτελέσματά τους. Επίσης, απόφυγε τυχόν πειρασμούς που θα σε περιτριγυρίσουν, γιατί να είσαι βέβαιη ότι θα αποκαλυφθείς και θα πληγώσεις άδικα τον σύντροφό σου. Οι singles εκμεταλλευτείτε το πρώτο μισό του μήνα για να ενισχύσετε την εξωτερική σας εμφάνιση, γιατί από τις 11 και μετά, θα βιώσετε έντονες καταστάσεις που θα έχουν ευτυχή κατάληξη. Οι άνθρωποι που θα συναντήσετε τώρα, θα είναι άκρως αξιόλογοι και θα σας συνεπάρουν σε εμπειρίες, που είχατε λησμονήσει!!!

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα, καλό είναι να ασχοληθείς εκτενέστερα με την επίλυση προβληματικών καταστάσεων του παρελθόντος. Κάνε μία ανασκόπηση, προχώρα σε νέες βάσεις και γίνε ξεκάθαρη με τα θέλω και τους συμβιβασμούς που επιβάλλεται να κάνεις, για να σταθεροποιήσεις ή να ισχυροποιήσεις τη θέση σου. Οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου θα σου φανούν πολύτιμες στην διεκπεραίωση των υποθέσεών σου και η ομαδική δουλειά είναι αυτή που θα σου λύσει τα χέρια στις δύσκολες στιγμές που θα αντιμετωπίσεις. Σε οικονομικό επίπεδο, προσπάθησε να έχεις τον απόλυτο έλεγχο των εξόδων σου και μην ξεφύγεις από τον προϋπολογισμό σου, όσο κι αν οι στιγμιαίες σου ανάγκες προστάζουν κάτι διαφορετικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με αρκετό άγχος αρχίζει ο φετινός Φεβρουάριος για το ζώδιό σου. Ο Ερμής κινείται ανάδρομα μέχρι τις 11 στο ζώδιό σου και σου προκαλεί μία αρνητική διάθεση σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σου. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις οικονομικές και άλλες εκκρεμότητες που έχεις και φρόντισε να εξασφαλίσεις τις προϋποθέσεις για την εκπλήρωση κάποιων επαγγελματικών σου σχεδίων. Από την άλλη, οι θέσεις της Αφροδίτης και του Άρη στους Ιχθείς μέχρι τις 20, θα πυροδοτήσουν οικογενειακά και αισθηματικά προβλήματα, που θα σου είναι δύσκολο να διαχειριστείς. Φρόντισε να μην είσαι ευέξαπτη στις συζητήσεις που θα κληθείς να κάνεις με ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος ή ακόμη και με ανωτέρους ή συναδέλφους σου, που επηρεάζουν άμεσα την πρόοδο ή τα συμφέροντά σου. Αν είσαι ευέλικτη στις εντάσεις που θα προκύψουν και εχέμυθη στις εκμυστηρεύσεις των γύρω σου, τότε ο μήνας θα έχει θετικά αποτελέσματα για εσένα και θα βγεις κερδισμένη. Στις 19 του μήνα, που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων, πρόσεξε να μην εκτεθείς κοινωνικά και δημιουργήσεις άλλη εικόνα από αυτή που έχεις πραγματικά. Είναι πολύ σημαντικό να φαίνεσαι, αλλά και να είσαι σταθερή!

Αισθηματικές
Εκμεταλλεύσου αυτό το μήνα και ιδιαίτερα το δεύτερο δεκαπενθήμερο του για να λύσεις τυχόν προβλήματα που προκύπτουν με το ταίρι σου μέσω διαλόγου και συζητήσεων. Μέχρι τις 11 που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, χρειάζεται μεγάλη προσοχή εκ μέρους σου στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τη σχέση σου, ώστε να μην προκαλέσεις οριστικές ρήξεις. Το πλανητικό σκηνικό δεν σε αφήνει να κρατήσεις τους συνήθως χαμηλούς σου τόνους, γι’ αυτό πρόσεξε μην γίνεις υπερβολικά… εκρηκτική σε οτιδήποτε προκύψει αυτό το διάστημα στο δεσμό σου. Οι singles να περιμένετε ευχάριστα μαντάτα από αυτούς που έχετε ερωτευτεί, καθώς τώρα θα έχετε τη δυνατότητα να βάλετε τις βάσεις για να ξεκινήσετε μία νέα σχέση, με μεγάλη διάρκεια.

Επαγγελματικές
Με σταθερότητα σε γενικές γραμμές θα κυλήσει ο Φεβρουάριος για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου. Χρειάζεται τώρα να προσφέρεις τον καλύτερό σου εαυτό στην εργασία σου, ώστε να δώσεις ώθηση στα όνειρά σου και να πάρουν πνοή. Το δεύτερο μισό του μήνα, η υποστήριξη που θα έχεις από το οικογενειακό σου περιβάλλον θα σε γεμίσει ελπίδες και αισιοδοξία για το μέλλον σου και ίσως τώρα αντιληφθείς επιτέλους πόσο πολύ ανάγκη έχεις τους δικούς σου ανθρώπους, για να αισθάνεσαι ισορροπημένη και δυνατή στη ζωή σου. Κοντά στις ημέρες της Νέας Σελήνης, που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων στις 19, έλεγξε καλύτερα τις όποιες προτάσεις σου γίνουν, εν όψει νέων συνεργασιών, και μην πάρεις αποφάσεις αν δεν είσαι σίγουρη για τις επιθυμίες σου και τις βαθύτερες ανάγκες σου.

ΙΧΘΕΙΣ
Ο Φεβρουάριος θα αποδειχτεί επεισοδιακός και ανατρεπτικός για εσένα. Ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου θα κινείται ανάδρομα μέχρι τις 11 και θα φέρει ποικίλες αναταραχές στις σχέσεις σου με τους άλλους. Η ανάδρομη πορεία του, θα επηρεάσει κυρίως την αισθηματική σου ζωή, τις κοινωνικές σου σχέσεις και κάποιες σημαντικές επαγγελματικές σου συνεργασίες. Η επίδρασή της είναι άμεση και καθοριστική, ωστόσο με την Αφροδίτη και τον Άρη να σε υποστηρίζουν «σθεναρά» μέχρι τις 20, θα σου δοθεί η δυνατότητα να αμυνθείς των συμφερόντων και των θέσεών σου. Από την άλλη πλευρά, η Νέα Σελήνη που θα λάβει χώρα στις 19 στο ζώδιό σου, σε θέλει επιστρατευμένη στο χώρο της εργασίας σου, ακόμα και όταν τα αποτελέσματα στις προσπάθειες δεν είναι απόλυτα επιτυχή. Την περίοδο αυτή πρέπει να αποδείξεις την υπομονή, την επιμονή και την αντοχή σου. Γενικότερα, οι δυσκολίες υποχωρούν το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, που σου δίνεται η ευκαιρία μια μικρής αποκατάστασης και κάποιων ευχάριστων στιγμών, λίγο πριν την εκπνοή του Φεβρουαρίου.

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό σου τομέα θα παρατηρηθεί κίνηση, αλλά η ατμόσφαιρα θα είναι ευμετάβλητη και θα σε μπερδέψει. Προσπάθησε καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα να είσαι ρεαλίστρια, ξεπερνώντας ανασφάλειες που έχεις απέναντι στον σύντροφό σου και έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν του. Τα προβλήματα μεταξύ σας πρόκειται να συνεχιστούν τουλάχιστον για το πρώτο μισό του Φεβρουαρίου, αλλά αν «ξεμπερδέψεις» την κρίση σου, τότε όλα θα πάρουν το δρόμο τους. Ωστόσο καλό θα είναι να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την πορεία του δεσμού σου, γιατί είναι πολύ πιθανό αργότερα να μετανιώσεις γι’ αυτές. Κατέβασε τους τόνους στις μεταξύ σας συζητήσεις και προσπάθησε να κάνεις ήρεμο διάλογο μαζί του για να βρείτε από κοινού λύσεις που είναι δίκαιες και για τους δύο. Όσον αφορά τις singles του ζωδίου, δύσκολα θα γλιτώσετε από πισωγυρίσματα σε παρελθοντικές σας σχέσεις, μιας και τόσο τα αισθήματά σας όσο και η απουσία κάποιου ενδιαφέροντος προσώπου, θα σας προτρέψει να ξαναδοκιμάσετε την ίδια συνταγή! Προσπαθήστε μόνο να μην έχετε μεγάλες απαιτήσεις και πληγωθείτε αργότερα!

Επαγγελματικές
Ένας δύσκολος μήνας ξεκινά για την επαγγελματική σου ζωή. Θα αισθάνεσαι πολύ πιεσμένη για όλες τις υποθέσεις σου που ακόμη δεν έχουν τελειώσει, αλλά και έντονα αγχωμένη γι’ αυτές που θα σου προσθέσουν οι ανώτεροι σου λόγω αυξημένου φόρτου εργασίας. Τις ημέρες κοντά στη Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στις 19 στο ζώδιό σου και με τον Ήλιο να σε επισκέπτεται την ίδια μέρα, το κλίμα θα βελτιωθεί λίγο και η διάθεση σου θα ελαφρύνει. Τώρα μπορείς να κάνεις κοινωνικές συναναστροφές και να επωφεληθείς από πρόσωπα του επαγγελματικού σου περιγύρου. Προσπάθησε να περιορίσεις το άγχος που σε διακατέχει, οργάνωσε συναντήσεις και αποδεσμεύσου από καταστάσεις ή συνεργάτες, που σε ρίχνουν ψυχολογικά ή σε κουράζουν. Διανύεις μία ευμετάβλητη περίοδο, που το μόνο που δεν έχεις ανάγκη είναι τέτοιου είδους συμπεριφορές. Τα οικονομικά σου πρόκειται να βελτιωθούν το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Κριό και να σου επιστρέφει δανεικά που είχες ξεχασμένα.

Πηγή: tlife.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη