Λίνα Σακκά: ''Για εμένα το φυσιολογικο είναι να μην παντρευτώ''

"Όπως είπα ο γάμος δεν είναι κάτι που ονειρεύτηκα ποτέ, ούτε θεωρώ ότι θα με κάνει πιο ευτυχισμένη. Είναι κάτι που δεν με ενδιαφέρει". Με αυτά τα λόγια απαντά η Λίνα Σακκά στην ερώτηση τι θα απαντούσε εάν ο σύντροφός της Μάρκος Καραμάνης της έκανε πρόταση γάμου.

Η πρωταγωνίστρια της Εκδρομής παραχώρησε κοινή συνέντευξη με τον συνάδελφό της Όθωνα Μεταξά στο περιοδικό ΟΚ! και εξήγησε γιατί κρατά αυτή τη στάση απέναντι στον γάμο.


"Αν για κάποιους ο γάμος είναι κάτι απολύτως φυσικό, για εμένα το φυσιολογικό είναι να μην παντρευτώ. Σέβομαι και κατανοώ απόλυτα αυτούς που θέλουν να γιορτάσουν την αγάπη τους μαζί με τους φίλους τους, αλλά αυτή η πληροφορία δεν είναι καταγέγραμμενη στον δικό μου σκληρό δίσκο. Θεωρώ ότι οδεύουμε σε μια εποχή όπου ο γάμος είναι κάτι ουτοπικό. Θέλοντας να κρατήσουμε την ευτυχία μας για πάντα, προσπαθούμε να την κλειδώσουμε μέσα σε έναν γάμο", δήλωσε η ηθοποιός.


Η ίδια αναφέρεται στον γιο της Μάριο εξηγώντας πως πριν τον ερχομό του στη ζωή ήταν μια "άλλη Λίνα". Η ηθοποιός απαντά στο πως ήταν αυτός ο άλλος της εαυτός: "Πριν γίνω μητέρα, έδινα αξία σε πράγματα που τώρα πια βλέπω ότι δεν έχουν και τόση σημασία. Έπαιρνα κατάκαρδα ό,τι κι αν μου έλεγαν και άφηνα τους άλλους να με πληγώσουν. Από τη στιγμή που απέκτησα τον Μάριο, είναι σαν να με άγγιξε ένα μαγικό ραβδάκι και τώρα πια ούτε θα στενοχωρηθώ αν μάθω ότι με κουτσομπολεύουν πίσω από την πλάτη μου ούτε θα φέρω βαρέως κάτι που θα γίνει στη δουλειά, το οποίο συνήθιζα να το κουβαλάω σπίτι μου και να το αναλύω για ώρες. Έχει τονωθεί η αυτοπεποίθηση μου, ίσως γιατί αντιλαμβάνομαι ότι πρέπει να μείνω υγιής σωματικά και ψυχικά γιατί τώρα πια έχω ένα παιδί. Επίσης, ο Μάριος μου θυμίζει πράγματα που είχα ξεχάσει. Απέκτησα ξανά ενθουσιασμό για τα αυτονόητα".

Πηγή: tlife.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη