Αχαϊα: Το... προεκλογικό όργιο με είσοδο 250 ευρώ - Χαμός στο εξοχικό της ακολασίας για την έναρξη του καρναβαλιού!

Με ένα από τα μεγαλύτερα ερωτικά όργια που τουλάχιστον έχουν γίνει γνωστά στην Πάτρα υποδέχτηκαν το φετινό καρναβάλι ορισμένοι κάτοικοι της πόλης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Κόσμος, σε αυτό συμμετείχαν περισσότερα από... δεκαπέντε άτομα, κατά κύριο λόγο ζευγάρια αλλά υπήρχαν και μόνες τους γυναίκες ή μόνοι τους άνδρες.

Εκτός όμως από τον αριθμό των συμμετεχόντων εκείνο που κάνει αισθητή τη διαφορά ήταν και το γεγονός ότι οι διοργανωτές έβαλαν και... είσοδο για να μπορεί κάποιος να συμμετάσχει! Ενώ κυκλοφορούσε και μια λίστα με σειρά προϋποθέσεων που έπρεπε να πληρούσε κάποιος ώστε να έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Όλα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο, κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης του Πατρινού καρναβαλιού 2015. Και μάλιστα το όλο ραντεβού είχε οργανωθεί με πολλή επιμέλεια με ευθύνη ενός ζευγαριού ελεύθερων επαγγελματιών, αρκετά γνωστών στην τοπική κοινωνία.

Το απολύτως ταιριαστό και πάντοτε χαμογελαστό και πολύ κοινωνικό ζευγάρι (μέσης ηλικίας) οργάνωσε το ερωτικό πάρτι πολύ καιρό πριν, τουλάχιστον ενάμισι μήνα. Έκανε γνωστή την πρόθεσή του σε κολλητούς φίλους και φίλες και ανέλαβε να δημιουργήσει την κατάλληλη ατμόσφαιρα στο μεγάλο εξοχικό σπίτι τους που βρίσκεται προς τα Αραχωβίτικα. Οι λίστες συμμετεχόντων κυκλοφορούσαν από χέρι σε χέρι όλες τις προηγούμενες μέρες και μέχρι την προηγούμενη Πέμπτη είχαν οριστικοποιηθεί τα πρόσωπα που θα συμμετείχαν.

Το κόστος της συμμετοχής ήταν αυτό που επίσης συζητήθηκε πολύ στα στέκια της πόλης όπου έγινε γνωστή η πραγματοποίηση του σεξουαλικού οργίου. Αφού ξεκινούσε από τα 150 ευρώ για κάθε ζευγάρι και έφθανε ακόμα και στα 250 ευρώ για τη συμμετοχή ενός μόνου άνδρα!

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη