Λαμία: Λιποθύμησε όταν είδε τον πατέρα της που τη βίαζε - Χαμός στο δικαστήριο και 20 χρόνια φυλακή στον δράστη!

Έζησε τον απόλυτο εφιάλτη στα 17 της, για τρία ολόκληρα χρόνια - Δράστης ο ίδιος ο πατέρας της - Η μητέρα της, η γιαγιά της δεν την πίστεψαν και δεν τη στήριξαν...

Η αυλαία έπεσε χθες (15-01-2014) στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Λαμίας, όπου ο βιαστής πατέρας καταδικάστηκε σε 20 χρόνια κάθειρξης, μετά από μια πολύωρη ακροαματική διαδικασία, όπου η 30χρονη σήμερα κόρη, έζησε ξανά τον εφιάλτη των εφηβικών της χρόνων, αφού στην κατάθεση της δεν άντεξε και λιποθύμησε.

Από τα 17 της αντί να γνωρίσει την εφηβεία έβλεπε απέναντί της ένα πατέρα κτήνος ο οποίος ήθελε να βιάζει την κόρη του κάτω από τα μάτια της ίδιας της οικογένειας. Σύμφωνα με την εφημερίδα "Ημέρα" στο δικαστήριο ξετυλίχτηκαν εφιαλτικές στιγμές, καθώς η μητέρα και η γιαγιά έβαζαν πλάτη για την απαλλαγή του βιαστή "πατέρα", με μόνη συμπαράσταση για την 30χρονη σήμερα από τον αδελφό της και μια θεία της.

Χθες στο δικαστήριο ξέσπασε σε αναφιλητά προσπαθώντας να περιγράψει όλες εκείνες τις στιγμές που βίωσε. Γυρνούσε σε μοναστήρια και εξομολόγους, έλεγε τον πόνο της, έπαιρνε μεν συμβουλές, αλλά δυστυχώς κανείς δεν μπορούσε να την σώσει από το μαρτύριο. Μόνο μια θεία της την έπεισε να πάνε στην αστυνομία και από εκεί και μετά άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι για τον δράκο "πατέρα".

Ψυχρός και αδιάφορος χθες ο κατηγορούμενος προσπαθούσε να κερδίσει πόντους από τους ενόρκους περιγράφοντας ανταγωνισμούς μέσα στην οικογένεια. Όμως για δεύτερη φορά το δικαστήριο δεν πείστηκε και ο πέλεκυς της δικαιοσύνης έπεσε βαρύς.

Ο εφιάλτης σταμάτησε όταν η νεαρή κοπέλα έφυγε από το σπίτι, αρχικά για σπουδές και δουλειά στο Καρπενήσι και στη συνέχεια στη Λαμία. Μάλιστα η υπόθεση ήρθε στο φως το 2011 όταν η νεαρή κοπέλα δεν άντεξε τις πιέσεις που συνέχιζε να της ασκεί ο πατέρας της προκειμένου να επιστρέψει στο σπίτι τους σε χωριό της Ευρυτανίας. Είχε μιλήσει για τα όσα βίωνε τόσο στη μητέρα της και στη γιαγιά της, όσο και στον αδελφό της, απ' τους οποίους δεν έγινε πιστευτή.

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη