ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ (από 19 έως 25 Ιανουαρίου): Τι υπόσχεται το ζώδιό σου;

Πως θα κινηθεί αυτή η εβδομάδα σε ερωτικά και επαγγελματικά; Ποιες είναι οι πλανητικές τάσεις; Τι υπόσχεται ζώδιο και ωροσκόπος;

ΚΡΙΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα πρέπει επιτέλους να αρχίσεις να βλέπεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία και να μην τα βάζεις με όλα και με όλους μόνο και μόνο για να περάσεις αυτά που θέλεις εσύ. Οι αντοχές όλων, με την ανάδρομη κίνηση που θα ξεκινήσει ο Ερμής από την Τετάρτη και μετά στο ζώδιο του Υδροχόου, θα είναι στα όριά τους, φρόντισε λοιπόν να μην τα ξεπεράσεις. Το Σαββατοκύριακο με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου, ο δυναμισμός σου θα είναι έντονος και αν τον χειριστείς όπως πρέπει, μπορείς να καταφέρεις αρκετά από αυτά που έχεις βάλει στόχο.

Αισθηματικές
Η σχέση σου μπορεί να έχει κάποια σκαμπανεβάσματα κατά τη διάρκεια αυτών ημερών, αλλά να ξέρεις ότι την έχεις χτίσει σε γερές βάσεις. Φρόντισε να αλλάξεις λίγο τη συμπεριφορά σου απέναντι στον σύντροφό σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλύτερα από ό,τι νομίζεις. Πρόσεξε να μην τσακωθείς μαζί του για οικονομικά ζητήματα και φρόντισε να είσαι δίκαιη στα λόγια σου, διαφορετικά το άδικο είναι με την μεριά σου και δεν θα σε συμφέρει καθόλου. Όσο για σένα, που ακόμα δεν έχεις βρει κάτι που να σε ενθουσιάζει, πλησιάζει ο καιρός που θα έρθει κάτι πολύ καλό στη ζωή σου και θα ανατρέψει τα δεδομένα σου.

Επαγγελματικές
Θα προκύψουν μερικές καθυστερήσεις στη δουλειά σου και θα πρέπει να φανείς αρκετά ψύχραιμη αν δεν θέλεις να πάρουν άλλη τροπή τα πράγματα. Αυτά που θέλεις να προωθήσεις θα έχουν μια στασιμότητα που θα οφείλεται σε εξωγενείς παράγοντες και δεν είναι στο χέρι σου να την ανατρέψεις. Κάνε υπομονή! Επίσης, καλό είναι να σκεφτείς πολύ, προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν. Τα οικονομικά δεν πρέπει να σε αγχώνουν γιατί έχεις μπει σε περίοδο που αρχίζουν και ισορροπούν και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις τις διάφορες υποχρεώσεις σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν αυτές τις ημέρες, με τη Νέα Σελήνη να λαμβάνει χώρα στο ζώδιο του Υδροχόου την Τρίτη και να σε ευνοεί ιδιαίτερα, θα είναι πολλές. Από τη μεριά σου, πρέπει να οργανώσεις σωστά το χρόνο σου και με σύνεση να δεις τι είναι αυτό που θέλεις και σε συμφέρει να κάνεις. Επίσης, θα μπορέσεις να δώσεις τις καλύτερες λύσεις σε οικογενειακά θέματα που σε προβληματίζουν και να βελτιώσεις κατά πολύ τις σχέσεις με τους συγγενείς και πολύ οικείους σου. Τουλάχιστον μέχρι την Τετάρτη που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, θα έχεις τη δυνατότητα να υλοποιήσεις τα οράματα σου και να αποκτήσεις μακροχρόνια οικονομικά και ηθικά οφέλη. Από εκεί και μετά, να είσαι εγκρατής.

Αισθηματικές
Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά. Η κυβερνήτης σου Αφροδίτη από τον Υδροχόο για τελευταίες μέρες σε ευνοεί και μπορείς να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν στη σχέση σου. Άσε που και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του με τον Άρη να εξακολουθεί να κινείται στους Ιχθείς, αρκεί μόνο να αποφύγεις να τον εκδηλώσεις στον εργασιακό σου χώρο! Αν είσαι single, μπορείς να αλλάξεις status αν εκμεταλλευτείς τις κατάλληλες ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και θα είναι πολλές και άκρως ενδιαφέρουσες.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά, αρκεί να φροντίσεις να ξεκουράζεσαι και να προγραμματίσεις μερικά θέματα σε σχέση με την πορεία της εργασίας σου. Απόφυγε μεσοβδόμαδα να κάνεις αλλαγές που μπορεί να μην χρειάζονται αυτήν την περίοδο. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά και συνεχίζεις να κάνεις προσπάθειες για να πάνε ακόμη καλύτερα. Θα σου κάνουν προτάσεις που θα είναι αρκετά συμφέρουσες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στον Υδροχόο, καθώς και η νέα θέση του Ήλιου στο ίδιο ζώδιο σου δίνουν τις καλύτερες επιρροές τους για να ισορροπήσεις πολλές καταστάσεις που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Σε αλλαγές που θέλεις να κάνεις σε σχέση με οικογενειακά θέματα να δείξεις αρκετή διαλλακτικότητα και είναι σίγουρο πως όλα θα πάνε μια χαρά. Η διπλωματία σου θα σου χαρίσει τα εύσημα στον επαγγελματικό σου χώρο και θα σου εξασφαλίσει την ασφάλεια, που τόσο σου είναι απαραίτητη για να κινείσαι. Θα καταφέρεις να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις των καιρών, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα αισθηματικά σου, αρκεί μόνο να μην παραστρατήσεις στα μονοπάτια που θα σου ορίσει ο ανάδρομος Ερμής από την Τετάρτη και μετά στο ζώδιο του Υδροχόου. Προσπάθησε να αναγνωρίσεις τις λανθασμένες οδηγίες του και άκουσε τη διαίσθησή σου, που αυτό το διάστημα είναι ιδιαίτερα ισχυρή.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά αυτήν την εβδομάδα, καθώς ο έντονος ερωτισμός σου θα κάνει τον σύντροφό σου ευτυχισμένο. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για την πορεία της σχέσης σου και να αποφασίσετε από κοινού να κάνετε αλλαγές ή στο χώρο του σπιτιού ή ακόμη και να πάρετε την απόφαση για απόκτηση απογόνου. Εσύ που ανήκεις στην κατηγορία των singles του ζωδίου, πέρνα καλά με αυτούς που έχεις στη ζωή σου και μην ρισκάρεις την ψυχική σου ηρεμία για φλερτ της μία βραδιάς.

Επαγγελματικές
Θα υπάρχει αρκετό τρέξιμο και άγχος αυτήν την εβδομάδα στη δουλειά σου. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά και θα αρχίσουν σιγά-σιγά να υλοποιούνται σχέδια που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου θα περάσουν από διακυμάνσεις. Φρόντισε να μειώσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο, αποφεύγοντας τις άσκοπες αγορές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα θα είναι αρκετά καλή για εσένα και θα μπορέσεις να ολοκληρώσεις αυτά που τόσο καιρό ήταν σε στασιμότητα! Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στον Υδροχόο, θα σου δώσει πολύ καλές επιρροές, ώστε οι καταστάσεις που σε προβληματίζουν να βρουν τις καλύτερες λύσεις. Η αντικειμενικότητά σου τώρα θα είναι άξια θαυμασμού και τόσο η ενεργητικότητα όσο και ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη, με αποτέλεσμα να κινήσεις τα νήματα της ζωής σου ακριβώς όπως επιθυμείς. Από την Τετάρτη και μετά ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από το ζώδιο του Υδροχόου, ωστόσο αυτό δεν θα σταθεί εμπόδιο σε όλα όσα θέλεις να κάνεις. Σε κάθε σου βήμα θα σε συνοδεύει η τύχη που σε συνδυασμό με τη γοητεία, τη διορατικότητα και την έξυπνη επιχειρηματολογία σου, θα σου ανοίξει τις πόρτες που θέλεις.

Αισθηματικές
Η καλή διάθεση που θα έχεις και κάποια ευχάριστα γεγονότα θα σου δώσουν τον ερωτισμό και το ρομαντισμό που χρειάζεσαι για να κάνεις τον σύντροφό σου να πετάει στα σύννεφα. Αυτές τις ημέρες μπορείς να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν στη σχέση σου, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, που η Σελήνη θα κινείται στο δυναμικό Κριό. Αν είσαι single είναι καιρός να κινηθείς ανάλογα, γιατί σε περιμένει το ταίρι που ψάχνεις τόσο καιρό.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου αυτήν την εβδομάδα θα μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για να υλοποιήσεις σχέδια που έχεις βάλει εδώ και καιρό στο μυαλό σου. Θα δεχτείς καινούριες προτάσεις που θα είναι συμφέρουσες για εσένα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να τα αυξήσεις. Μπορείς να κάνεις κινήσεις, επαφές και συζητήσεις για να κάνεις καινούρια ξεκινήματα που θα σου φέρουν έσοδα.

ΛΕΩΝ
Ξεκινάει μια εβδομάδα με πολύ καλές προοπτικές και θετικές εξελίξεις για εσένα. Πρέπει όμως να δεις μερικά πράγματα με ηρεμία και να κινηθείς ανάλογα ώστε να βρεις τις καλύτερες λύσεις. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, μίλα με δικά σου άτομα και πες τους αυτά που σε απασχολούν. Με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται την Τρίτη στον Υδροχόο και να σε επηρεάζει θετικά, οι προσπάθειές σου θα αναγνωριστούν και θα νιώσεις μεγάλη ηθική και υλική ικανοποίηση. Η Σελήνη στο ζώδιο του Κριού το Σαββατοκύριακο θα βελτιώσει κατά πολύ το κλίμα (που θα έχει χαλάσει ο ανάδρομος Ερμής από την Τετάρτη) στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και θα νιώσεις ήρεμη και ασφαλής.

Αισθηματικές
Η εβδομάδα αυτή σε ευνοεί ώστε να περνάς πολύ καλά στη σχέση σου, η οποία έχει βελτιωθεί σημαντικά. Φρόντισε να μην μειώσεις το ενδιαφέρον που δείχνεις στον σύντροφό σου και θα περάσεις πολύ όμορφα μαζί του! Αν είσαι single, άλλαξε τακτική. Είναι σίγουρο ότι θα γνωρίσεις πολύ σύντομα ένα ενδιαφέρον πρόσωπο με προοπτικές να ξεκινήσεις μία σχέση μαζί του.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα θα είναι αρκετά καλά και θα κλείσεις τώρα κάποιες συμφωνίες που περίμενες καιρό. Χρησιμοποίησε τις ιδέες και τα επιχειρήματά σου για να προωθήσεις το αντικείμενό σου. Με τις κατάλληλες ενέργειες θα πείσεις τους ανωτέρους και συνεργάτες σου να σε εμπιστευτούν πλήρως. Καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται μέχρι την Τετάρτη, που ο Ερμής θα αρχίσει να κινείται ανάδρομα. Στα οικονομικά, θα δεχτείς προτάσεις, που θα αυξήσουν τα έσοδά σου. Απόφυγε στα μέσα της εβδομάδας να κάνεις περιττά έξοδα και μην παρασυρθείς σε αγορές...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτή την εβδομάδα θα νιώθεις ότι πνίγεσαι με τις πολλές δραστηριότητες που θα έχεις. Η αλήθεια είναι ότι θέλεις να κάνεις πάρα πολλές αλλαγές, αλλά φρόντισε να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις γιατί μπορεί να γίνουν λάθη που μετά θα δυσκολευτείς πολύ να διορθώσεις. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου, αλλά μην παρασυρθείς από την τόλμη και τον ενθουσιασμό που θα σου χαρίσει η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στον Υδροχόο. Το Σαββατοκύριακο, με την Σελήνη να σε επηρεάζει θετικά από τον Κριό, ασχολήσου με τον εαυτό σου και τις δυνατότητες βελτίωσης της φυσικής σου κατάστασης.

Αισθηματικές
Θα θέλεις να δώσεις πάρα πολλά αυτήν την εβδομάδα στον σύντροφό σου, με την Αφροδίτη για τελευταίες μέρες στον Υδροχόο να σε ευνοεί και η αλήθεια είναι ότι θα τα καταφέρεις κιόλας. Τα αισθηματικά σου έχουν μπει σε μια πολύ καλή περίοδο, καθώς έχουν περάσει και οι ανούσιες κόντρες που είχες μαζί του. Καλό θα είναι το Σαββατοκύριακο να κάνετε μια μικρή απόδραση που θα κάνει και στους δυο σας καλό. Και εσύ που είσαι ακόμη στην αναζήτηση, μην ανησυχείς τόσο πολύ και άσε τα πράγματα να έρθουν όπως είναι να έρθουν. Με το να πιέζεις καταστάσεις και ανθρώπους, δεν θα βγάλεις τίποτα περισσότερο από αυτό που είναι να γίνει.

Επαγγελματικές
Οι ιδέες που έχεις για τη δουλειά σου είναι πολλές και καλές, οπότε ήρθε η ώρα να περάσεις από τη θεωρία στην πράξη. Κινήσου με προγραμματισμό και να ξέρεις ότι θα πετύχεις τους στόχους σου πολύ εύκολα. Στα οικονομικά, προσπάθησε αυτήν την εβδομάδα να μείνεις μακριά από οποιαδήποτε σημαντική οικονομική συναλλαγή, ενώ καλό θα είναι να μην παρασυρθείς σε έξοδα.

ΖΥΓΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα σου παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες για να πραγματοποιήσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου και θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία που θέλεις! Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στον Υδροχόο, καθώς και η θέση της κυβερνήτη σου για τελευταίες μέρες στο ίδιο ζώδιο, θα στρέψει όλα τα φώτα της σκηνής επάνω σου. Ξεκίνα να προγραμματίζεις σωστά και μεθοδικά τους στόχους σου, τόσο τους αισθηματικούς όσο και τους επαγγελματικούς και τα αποτελέσματα που θα έχεις θα βελτιώσουν κατά πολύ την ποιότητα της ζωής σου. Φρόντισε μόνο να ξεκουράζεσαι περισσότερο και πρόσεξε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου. Από την Τετάρτη και μετά, που ο Ερμής θα ξεκινήσει να κινείται ανάδρομα, μην απογοητευτείς με κάποιες καθυστερήσεις και εμπόδια που θα έρθουν στο δρόμο σου, αλλά να θυμάσαι ότι ο επιμένων νικά!!!

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου αυτήν την εβδομάδα θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Θα μπορέσεις να συνεννοηθείς με τον σύντροφό σου και θα μπορέσεις να λύσεις προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου, καθώς και ο Άρης από τους Ιχθείς, σε ευνοεί αρκετά για να προσφέρεις, αλλά και για να πάρεις αγάπη και φροντίδα που τόσο έχεις ανάγκη. Αν είσαι single, να ξέρεις ότι είσαι σε πολύ ευνοϊκή περίοδο και αν κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις και βγεις έξω να διασκεδάσεις θα έχεις πολλές κατακτήσεις, που θα σε ενθουσιάσουν.

Επαγγελματικές
Σημαντικές αλλαγές προβλέπονται στη δουλειά σου. Να ξέρεις πως ό,τι συμβεί αυτήν την περίοδο θα έχει πολύ καλή εξέλιξη. Μπορεί βέβαια τα θετικά να μην φανούν από την αρχή, αλλά στο μέλλον θα καταλάβεις ότι αυτές οι αλλαγές ήταν τελικά για το καλό σου. Πρέπει να προσέχεις σε σχέση με τα οικονομικά σου και ό,τι κάνεις, θα πρέπει από πριν να το έχεις υπολογίσει πολύ καλά, καθώς τα έξοδα και οι περιττές αγορές θα χαρακτηρίζουν αυτές τις ημέρες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή την εβδομάδα θα αρχίσεις να βρίσκεις τους ρυθμούς σου από θέματα που σε είχαν αποσυντονίσει και δεν μπορούσες να πάρεις αποφάσεις σε βασικά ζητήματα που σε αφορούσαν. Την Τρίτη, που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και σε ευνοεί, μπορείς να μιλήσεις με δικά σου άτομα για τα προβλήματα που μπορεί να τα απασχολούν. Αυτή σου η επαφή θα σας φέρει πιο κοντά και θα σβήσει μονομιάς την ψυχρότητα που είχε δημιουργηθεί το προηγούμενο διάστημα μεταξύ σας. Προς το τέλος της εβδομάδας η επικοινωνιακή σου ικανότητα και οι ιδέες σου θα ενισχυθούν και αυτό θα σε βοηθήσει να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις σχετικά με την καριέρα σου. Επίσης, με τις επιρροές που δέχεσαι από τη θέση του Άρη, που εξακολουθεί να κινείται στους Ιχθείς, ο επαγγελματικός σου χώρος μπορεί να γίνει τόπος συνάντησης ενός μεγάλου έρωτα.

Αισθηματικές
Η σχέση σου πηγαίνει πολύ καλά αυτή την εβδομάδα, αλλά πάντα βρίσκεις κάτι να πεις. Άλλαξε τακτική για να μην κουράσεις τον σύντροφό σου και για να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις μαζί του. Έτσι, θα δεις ότι τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Αν είσαι single, μην μένεις άπραγη και μην κλείνεσαι στο καβούκι σου αλλά δραστηριοποιήσου σε χώρους όπου θα συναντήσεις άτομα με κοινά οράματα και ενδιαφέροντα. Διαφορετικά, θα αναλώνεσαι στα ίδια και τα ίδια.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θέλεις να κάνεις πάρα πολλά. Ο Ήλιος από τη νέα του θέση στον Υδροχόο θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του και θα σου φέρει τα πράγματα όπως τα θέλεις. Κάποιες αναβολές που μπορεί να υπάρχουν, φρόντισε να μην σε εκνευρίσουν, γιατί η επιτυχία είναι κοντά σου και οι δρόμοι για να πετύχεις όσα θέλεις, θα είναι ανοιχτοί. Τα οικονομικά σου είναι σε σταθερή πορεία. Πρόσεξε αυτήν την εβδομάδα να αποφύγεις περιττά έξοδα γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα έχεις έντονο εκνευρισμό αυτήν την εβδομάδα με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται την Τρίτη στον Υδροχόο. Σε συνδυασμό με τον Ερμή, που ξεκινά την ανάδρομη πορεία του την επόμενη ημέρα στο ίδιο ζώδιο, θα προσπαθείς να ξεμπερδεύεις με πολλά, άλυτα ακόμα θέματα, αλλά δυστυχώς δεν θα τα καταφέρνεις. Πρέπει να δώσεις προτεραιότητα σε αυτά που πρέπει να λυθούν άμεσα και να ξέρεις ότι θα έχεις εν τέλει την επιτυχία που ζητάς, μόνο αν είσαι συνεπής και συνετή στις κινήσεις σου. Πρόσεξε μην παρασυρθείς από την ισχυρογνωμοσύνη που σε πιάνει κατά καιρούς και άκουσε πρώτα τους άλλους και μετά βγάλε τα συμπεράσματά σου. Για όλα υπάρχει διαφορετική οπτική και θα πρέπει τώρα να το συνειδητοποιήσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αυτή την εβδομάδα φρόντισε να μη φορτώσεις τον σύντροφό σου με προβλήματα που έχεις σε άλλους τομείς. Το Σαββατοκύριακο η Σελήνη στον Κριό, καθώς και η παραμονή της Αφροδίτης για τελευταίες μέρες στον Υδροχόο, τονώνουν τον ερωτισμό και το ρομαντισμό σου για να περάσεις υπέροχα μαζί του, αρκεί να μην φέρνεις στο σπίτι τις σκοτούρες και τις έννοιες από την καθημερινότητά σου. Και εσύ που ακόμη είσαι μόνη, μην απογοητεύεσαι και μελαγχολείς, γιατί υπάρχουν γύρω σου άτομα που σε βλέπουν ερωτικά, αλλά η αντιμετώπισή σου δεν τους αφήνει να το εκδηλώσουν.

Επαγγελματικές
Στα θέματα της εργασίας, αυτήν την εβδομάδα θα δημιουργηθούν προβλήματα από συνεργάτες και σε θέματα που δεν περίμενες. Κράτησε την ψυχραιμία σου, φρόντισε να τα συζητήσεις και με διπλωματικό και ήρεμο τρόπο μπορείς να τα λύσεις. Στα οικονομικά, μπορείς να αυξήσεις τα έσοδά σου, αρκεί να δεις τι εκκρεμότητες έχεις, ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου. Επίσης, απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα στο τέλος της εβδομάδας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα αυτή είναι πάρα πολύ καλή για εσένα, ειδικά στα θέματα που θέλεις να τελειώσεις. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στο ζώδιο του Υδροχόου θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της, μεγάλη ενεργητικότητα και δυναμισμό, ώστε να μπορέσεις να φτάσεις πιο γρήγορα στους στόχους σου. Τόλμησε να κάνεις τώρα κάποιες κουβέντες που είναι απαραίτητες για να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε διαπροσωπικό επίπεδο και μην αφήνεις άλλο το χρόνο να κυλάει εις βάρος σου. Να θυμάσαι ότι οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους, με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Από την Τετάρτη και μετά, που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, ρίξε για λίγο άγκυρα στα όνειρα σου και πάρε μία ανάσα για να ξεκουραστείς!

Αισθηματικές
Μην αφήνεις τις καταστάσεις που αφορούν στον αισθηματικό σου τομέα στη μοίρα τους. Πρέπει να δεις πιο καθαρά τι ακριβώς επιθυμείς και να πράξεις ανάλογα. Να ξέρεις πως κουραστικές και αγχωτικές καταστάσεις μπορεί αυτές τις ημέρες να βρουν τις καλύτερες λύσεις, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, που η Σελήνη από τον Κριό θα σε επηρεάσει θετικά. Αν είσαι single, θα έχεις τη δυνατότητα να συναντήσεις κάποιο πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο από τον χώρο της δουλειάς σου.

Επαγγελματικές
Θα έχεις πάρα πολλές ιδέες που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Μπορείς να ξεκινήσεις να υλοποιείς τους στόχους σου. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας μπορείς να κάνεις τις επαφές σου για καινούρια ξεκινήματα, που θα σε απογειώσουν. Τα οικονομικά σου, θα νιώσεις από αυτήν την εβδομάδα ότι αρχίζουν να μπαίνουν σε πολύ καλό δρόμο. Όπως και να ‘χει, φρόντισε να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις του παρελθόντος που σε αγχώνουν και να ηρεμήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Την εβδομάδα αυτή, με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σου την Τετάρτη και τη Νέα Σελήνη να λαμβάνει χώρα στο ζώδιο σου την Τρίτη, θα πρέπει να έχεις μελετήσει πολύ καλά από πριν ό,τι κάνεις χωρίς να σε διακατέχει ο γνωστός σου παρορμητισμός. Ακόμα, θα γίνουν συζητήσεις που μπορεί να σε πειράξουν, αλλά και να σε εκνευρίσουν. Να ξέρεις πως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πεις λόγια που μπορεί να αποκαλύψουν τα σχέδιά σου. Κάνε ό,τι μπορείς για να προστατεύσεις εσύ η ίδια τα κεκτημένα σου και την υπόληψή σου. Το Σαββατοκύριακο, η θέση της Σελήνης στον Κριό, καθώς και η Αφροδίτη για τελευταίες μέρες στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσουν να βάλεις σε εφαρμογή τις ιδέες σου, όσο πρωτοποριακές κι αν είναι αυτές. Η αποδοχή που θα βρουν από τους ανωτέρους σου και τον περίγυρο σου, θα σε εκπλήξει ευχάριστα.

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό σου τομέα, προσπάθησε να δώσεις περισσότερη αγάπη στον σύντροφό σου και να ξεχάσεις προβλήματα που μπορεί να σε στεναχώρησαν στο παρελθόν. Επίσης, μπορείς το Σαββατοκύριακο να κάνεις ένα ταξίδι για να νιώσεις καλύτερα. Αν είσαι ακόμα single, καλύτερα να παραμείνεις έτσι, μιας και οι μέρες δεν είναι ιδανικές για να ξεκινήσεις κάτι τώρα. Ωστόσο, μπορείς να αφιερώσεις χρόνο για να γνωρίσεις καλύτερα αυτόν που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, αυτήν την περίοδο δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, γιατί ο σωστός προγραμματισμός και η ευστροφία που θα επιδείξεις θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί. Μπορείς να κλείσεις συμφωνίες και να κάνεις ξεκινήματα αρκεί να τα έχεις μελετήσει καλά μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Στα οικονομικά, έχεις βάλει πολύ καλές βάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, οπότε μην ανησυχείς.

ΙΧΘΕΙΣ
Με τον Άρη από το ζώδιο σου να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον κυβερνήτη σου Ποσειδώνα στο ξεκίνημα της εβδομάδας κάποιες καθυστερήσεις θα σου προκαλέσουν αρκετά προβλήματα στα θέματα που σε αφορούν άμεσα και θα σε απογοητεύσουν. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και με τη λογική σου εξέτασέ τες καλύτερα και προσπέρασέ τες. Αν κρίνεις ότι χρειάζεται να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου ή να αλλάξεις τακτική τόλμησε να το κάνεις και μην εμμένεις στα αρχικά σου πλάνα. Η ουσία είναι να φέρεις τα πάντα εκεί που σε συμφέρει και οφείλεις να προχωράς με γνώμονα αυτό και μόνο.

Αισθηματικές
Μπορείς να κάνεις κάποιες αλλαγές που θέλεις στα αισθηματικά σου, αλλά πρέπει να έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν τι ακριβώς θέλεις. Πρόσεξε μην πάρεις αποφάσεις, που μετά μπορεί να μετανιώσεις. Αν είσαι single, το Σαββατοκύριακο η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού θα φέρει στο δρόμο σου αλλαγές εκεί που δεν θα τις περιμένεις.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά αυτές τις ημέρες και δεν θα λείπουν οι πολλές υποχρεώσεις που θα σε έχουν σε συνεχές τρέξιμο. Φρόντισε να οργανώσεις καλύτερα το χρόνο σου, γιατί μέχρι το τέλος της εβδομάδας είναι πολύ πιθανό η εξάντληση να σου χτυπήσει την πόρτα! Τα οικονομικά σου θα είναι σε στασιμότητα. Μπορεί να θέλεις να αυξήσεις τα έσοδά σου και όντως να φροντίζεις γι’ αυτό, αλλά τα έξοδα που εμφανίζονται είναι πολλά.

Πηγή: tlife.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη