18χρονη έχει σχέση με τον πατέρα της - Πήρε την παρθενιά της και παντρεύονται

Σοκάρει 18χρονη που επανασυνδέθηκε με τον βιολογικό πατέρα της με εντελώς διαφορετικό τρόπο από ό,τι θα περίμενε κανείς.

Αφού τον εντόπισε στο Facebook και τον γνώρισε κατέληξε τα τελευταία 2 χρόνια να κάνει σχέση μαζί του.

Ο πατέρας της εγκατέλειψε τη μητέρα της πριν γεννηθεί και ξαναμπήκε στη ζωή της όταν ήταν 5 ετών για να εξαφανιστεί λίγο αργότερα.

Όταν έγινε 17 ετών, ο πατέρας της επέστρεψε στη ζωή της για τα καλά. Αφού γνωρίστηκαν και ανακάλυψαν ότι είχαν πολλά κοινά, οι δυο τους αποφάσισαν να συναντηθούν και από κοντά.

Αμέσως ένιωσε να προσελκύεται ερωτικά από τον πατέρα της, νιώθωντας παράξενα. "Έβλεπα τον πατέρα μου για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια και σκεφτόμουν "είναι τόσο ωραίος".

Έλεγα στον εαυτό μου "τι στο καλό σκέφτεσαι; τι δεν πάει καλά με εσένα;". Η σχέση τους γρήγορα έγινε έντονη και αφού έμεινε μαζί του για 5 ημέρες, συνειδητοποίησε πως υπάρχε μεταξύ τους σεξουαλική χημεία.

Γυρνώντας από μια βόλτα για ψώνια και μετά από ένα κολακευτικό σχόλιό του για το σώμα της, τα πράγματα ερωτική τροπή. Το βράδυ πάλευαν στο δωμάτιο και ενώ ήταν έτοιμη να κοιμηθεί, τον δάγκωσε.

Παραδέχτηκαν ότι είχαν δυνατά συναισθήματα ο ένας για τον άλλο και κατέληξαν να κάνουν έρωτα. Επιμένει ότι δεν ένιωσε παράξενα ή άβολα που έχασε την παρθενιά της από τον πατέρα της.

"Δεν το μετανιώνω καθόλου. Ήμουν χαρούμενη για πρώτη φορά στη ζωή μου. Ερωτευτήκαμε βαθιά", σημείωσε η 18χρονη που σκοπεύει να παντρευτεί τον πατέρα της μόλις ολοκληρώσει τις σπουδές της.

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη