ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 12 μέχρι 18 Ιανουαρίου. Τι λένε τα άστρα;

Και καθώς βαδίζουμε σιγά-σιγά όλο και πιο μέσα στο 2015 οι πλανήτες συνεχίζουν να παίζουν το δικό τους παιχνίδι. Πώς μας επηρεάζουν άραγε αυτήν την εβδομάδα;

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα θα κυλήσει ήρεμα για το ζώδιό σου. Το πλανητικό σκηνικό θα σε οδηγήσει σε εύκολα και ομαλά μονοπάτια όσον αφορά στην τακτοποίηση λογαριασμών και εκκρεμοτήτων, ενώ η Σελήνη στον Ζυγό μέχρι την Τετάρτη θα σου χαρίσει σωστή και αυστηρή κρίση, ώστε να μην σε πιάσουν κορόιδο. Ωστόσο, με τη νέα θέση του κυβερνήτη σου Άρη στο ζώδιο των Ιχθύων από το ξεκίνημα της εβδομάδας, απόφυγε συζητήσεις με τους ανωτέρους σου που σκοπό έχουν την προώθηση των επαγγελματικών σου σχεδίων, αν δεν είσαι σίγουρη τόσο για τις κινήσεις σου όσο και για τις επιδόσεις σου. Στα αισθηματικά σου, το ταίρι σου σε χρειάζεται και εσύ θα πρέπει να το φροντίσεις, ακόμη κι αν αυτό σε πιέζει και σε πνίγει. Διαφορετικά θα υπάρξει πρόβλημα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα έχεις τη δυνατότητα να δείξεις τη ρομαντική σου πλευρά στο έτερον σου ήμισυ. Μείωσε την απόσταση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ σας το τελευταίο διάστημα και φρόντισέ τον όσο περισσότερο μπορείς. Αν είσαι μόνη, είναι πιθανό να πάρεις αποφάσεις και να κάνεις μια νέα αρχή στη ζωή σου. Ξεκίνησε να κάνεις σχέδια για το μέλλον σου.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου αυτή την εβδομάδα θα παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες οι οποίες θα αναδείξουν τα ταλέντα σου. Προτάσεις για νέες συνεργασίες θα έχεις πολλές και θα είναι εξίσου αξιόλογες. Φρόντισε να ρυθμίσεις με προσοχή τα έσοδά και τα έξοδα σου και μην κάνεις κινήσεις που θα χαλάσουν την προσπάθεια που κάνεις εδώ και καιρό για να τα ισορροπήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Το τελευταίο διάστημα συνεχώς σου φταίνε όλοι και όλα και επανειλημμένα τα βάζεις με άτομα που δεν φταίνε μόνο και μόνο για να περάσει το δικό σου. Άλλαξε γρήγορα τακτική, άνοιξε τα μάτια σου και δες την αλήθεια κατάματα! Η νέα θέση του Άρη στους Ιχθείς σε κάνει προκλητικά ισχυρογνώμονα και δεν μπορείς να ξεκαθαρίσεις τελικά τι είναι αυτό που σου φταίει ή όχι. Μην απογοητεύεσαι όμως γιατί η θέση τόσο της Αφροδίτης όσο και του Ερμή στον Υδροχόο μπορούν να σου χαρίσουν πολλές και ενδιαφέρουσες συζητήσεις με γνωστούς και μη, ικανοποιώντας έτσι την αδιάκοπη αναζήτησή σου για το πώς μπορείς να ζήσεις μια ασφαλή και ακίνδυνη (σε όλους τους τομείς) ζωή.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα σου δοθεί η ευκαιρία να λύσεις αρκετά από τα προβλήματα που κρατούσαν σε στασιμότητα τη σχέση με το ταίρι σου. Οι singles θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε πολλές γνωριμίες, οι οποίες όμως δεν θα σας ενθουσιάσουν αρκετά για να προχωρήσετε σε κάτι πιο σοβαρό μαζί τους.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα μπορέσεις να φέρεις εις πέρας πολλές καταστάσεις που σε πίεζαν μέχρι τώρα. Αλλαγές και νέα ξεκινήματα θα ευνοηθούν σημαντικά για σένα. Προσπάθησε να ελέγξεις την καταναλωτική σου μανία αυτήν την εβδομάδα, γιατί είναι πιθανό να έχεις προβλήματα στα οικονομικά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με τον κυβερνήτη σου Ερμή από τον Υδροχόο να σου προσφέρει λάμψη και γοητεία, δεν υπάρχουν καλύτερες μέρες από αυτές για ένα ταξίδι, μία εκδρομή ή ακόμη και για να αυξήσεις την κοινωνική σου δραστηριότητα, να ασχοληθείς με την σωματική σου ευεξία και να μπεις σε περιπετειώδεις και ευχάριστες καταστάσεις, που η αδρεναλίνη σου θα χτυπήσει κόκκινο. Η αισιοδοξία είναι το χαρακτηριστικό της εβδομάδας, γι’ αυτό υπάρχει θετική ενέργεια, την οποία πραγματικά αξίζει να τη χρησιμοποιήσεις για την ευόδωση των στόχων σου, επαγγελματικών και προσωπικών. Μεσοβδόμαδα, ο έρωτας είναι πιθανόν να χτυπήσει την πόρτα σου, αλλά καλύτερα να μην του ανοίξεις, γιατί η αρνητική όψη του Άρη με τον Κρόνο θα σε ξεγελάσει και αντί για χαρά θα σε τρατάρει θλίψη.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου καλό θα ήταν να είσαι προσεκτική κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Κάποιες παρεξηγήσεις που θα προκληθούν ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου θα σε απασχολήσουν πάρα πολύ και θα σε απομακρύνουν από κοντά του. Οι singles, να έχετε νου σας, γιατί με τη νέα θέση του Άρη στο ζώδιο των Ιχθύων μπορεί να έρθετε αντιμέτωπες με κεραυνοβόλους έρωτες, αλλά χωρίς πιθανότητες μελλοντικής εξέλιξης. Μην ενθουσιάζεστε άδικα!

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου, το πρόγραμμα σου θα είναι αρκετά φορτωμένο και εσύ θα χρειαστεί να είσαι προσεκτική σε κάθε σου κίνηση. Να είσαι μετρημένη σε αυτά που θα πεις και αυτά που θα κάνεις. Στα οικονομικά σου φρόντισε να δείξεις συνέπεια. Μην παρασυρθείς σε κινήσεις, που θα σε βγάλουν από τον προγραμματισμό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Tο μυαλό σου αυτήν την εβδομάδα είναι κολλημένο στην αύξηση των εσόδων σου και γενικότερα στα οικονομικά σου, αλλά δεν υπάρχει πιο ακατάλληλη περίοδος για να ζητήσεις μία αύξηση ή μία χάρη από τους ανωτέρους σου. Γι’ αυτό μην ανοίγεσαι και αποκαλύπτεις τις επιδιώξεις και τα θέλω σου, χωρίς πρώτα να βεβαιωθείς για τις προθέσεις των γύρω σου. Από την άλλη, απαλλάξου από οτιδήποτε και οποιονδήποτε σου δημιουργεί προβλήματα και άφησε στην άκρη τυχόν ευαισθησίες και συμπόνιες. Στα προσωπικά σου, η ψυχρότητα μπορεί να προκαλέσει προβλήματα, αλλά θα ήταν προτιμότερο να μην διεκδικήσεις συναισθήματα από κανένα αγαπημένο σου πρόσωπο, γιατί μπορεί να ακολουθήσει η αντιπαράθεση, η σκληρή κριτική και τελικά, η αδιαλλαξία. Εν κατακλείδι, μείνε ήρεμη και λογική. Με σίγουρες και καλά μελετημένες κινήσεις, δράσε αναλόγως.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου καλό θα είναι να δείξεις μεγάλη προσοχή. Η εβδομάδα δεν είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα. Σκέψου πολύ καλά πριν μιλήσεις και πριν εκφράσεις παράπονα και απαιτήσεις προς τον σύντροφό σου. Οι singles θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια γνωριμία, η οποία θα σας ενθουσιάσει. Τα άστρα είναι φιλικά μαζί σας από την Παρασκευή μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής, με την Σελήνη να κινείται στον Τοξότη και να σας δίνει τη δυνατότητα να γνωριστείτε με πολύ κόσμο. Κάπου εκεί ίσως να είναι και το άλλο σας μισό!

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου, αυτή την εβδομάδα πρόσεξε και μην παρασυρθείς σε κινήσεις, που μπορούν να επηρεάσουν τα σχέδια σου και να σε εκθέσουν. Οι οικονομικές συναλλαγές θα χρειαστούν προσοχή. Απόφυγε τις παρακινδυνευμένες κινήσεις, που μπορούν να σε ζημιώσουν, γιατί μετά θα αγχωθείς.

ΛΕΩΝ
Αυτήν την εβδομάδα η ανάγκη για έλεγχο των καταστάσεων, για άσκηση της εξουσίας και για κυριαρχία βγαίνει στην επιφάνεια, με τη νέα θέση του Άρη στο ζώδιο των Ιχθύων από τη Δευτέρα και μετά. Με την αρνητική όψη που πραγματοποιεί με τον Κρόνο, θα πρέπει να προσέχεις πολύ, ώστε να αποφύγεις τους διαπληκτισμούς και τις ανταγωνιστικές συμπεριφορές. Οι υπερβολές μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθη τακτικής ή στρατηγικής, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά σου. Το Σαββατοκύριακο μπορεί να σου στείλει κεραυνοβόλους έρωτες μεν, αλλά χωρίς προοπτική και ελπίδα ζωής.

Αισθηματικές
Δείξε υπομονή στα αισθηματικά σου αυτές τις μέρες και απόφυγε τις ανούσιες κόντρες με το ταίρι σου. Μην είσαι επικριτική και απόμακρη απέναντι του και μην το οδηγείς στα όριά του, εφόσον βλέπεις ότι δεν περνάει και την καλύτερη του περίοδο. Οι singles κάντε λίγη υπομονή. Σύντομα θα μπορέσετε να κάνετε μια γνωριμία, η οποία θα σας χαροποιήσει και θα σας ανεβάσει ψυχολογικά.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα έχεις την ευκαιρία να βρεις λύσεις σε υποθέσεις που ήταν σε στασιμότητα. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα έχεις αρκετές ευκαιρίες για να κάνεις νέα ξεκινήματα, που θα σε χαροποιήσουν και θα γεμίσουν το πορτοφόλι σου. Κάποιες γραφειοκρατικές υποθέσεις, καλό θα είναι να τις ρυθμίσεις με σοβαρότητα και μην τις αμελήσεις ακόμη μία φορά. Μην παρασυρθείς σε κινήσεις που θα σε πιέσουν αργότερα, σε ό,τι αφορά περιττά έξοδα και σπατάλες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτή η εβδομάδα δεν θα είναι ιδιαίτερα επιβαρυντική για το ζώδιό σου, ακόμη και αν η νέα θέση του Άρη στους Ιχθείς από το ξεκίνημα της εβδομάδας δεν θα σου επιτρέψει ευχέρεια κινήσεων, κυρίως στα επαγγελματικά σου θέματα. Αν έχεις στο μυαλό σου νέα σχέδια και ιδέες που θέλεις να προωθήσεις, καλό θα είναι να το ξανασκεφτείς, γιατί δεν θα έχουν μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας. Φρόντισε την υγεία σου και συνάντησε καλούς σου φίλους που σου χαρίζουν στιγμές χαράς. Θα έχεις ιδανικές στιγμές με το ταίρι σου, όσο κι αν αυτό σου φαίνεται μακρινό. Η Αφροδίτη και ο κυβερνήτης σου Ερμής στο ζώδιο του Υδροχόου, σου δίνουν για λίγο ακόμη, λάμψη και έντονη κοινωνική ζωή, γι’ αυτό μην αφήνεις τις μέρες να περνούν άδικα. Βγες έξω να διασκεδάσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα έχεις την ευκαιρία να διορθώσεις αρκετές προβληματικές καταστάσεις που σε προβληματίζουν ακόμη, σε σχέση με μια περίεργη συμπεριφορά του συντρόφου σου το τελευταίο διάστημα. Οι singles μπορείτε να κάνετε πολλές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Αλλάξτε διάθεση και περάστε ξέγνοιαστα, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, που οι πλανητικές όψεις θα σας ευνοήσουν.

Επαγγελματικές
Τα πράγματα στα επαγγελματικά σου θα είναι λίγο περίεργα. Καλά θα κάνεις να αποφύγεις τις βιαστικές αποφάσεις, για να μην γίνουν σοβαρά λάθη αργότερα. Οι οικονομικές συναλλαγές θα χρειαστούν προσοχή. Μην κάνεις κινήσεις που μπορούν να σε πιέσουν και απόφυγε με κάθε τρόπο τις υπερβολές.

ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα αυτή θα είναι δύσκολη για εσένα με τις επιρροές που δέχεσαι από τη νέα θέση του Άρη στο ζώδιο των Ιχθύων, από τη Δευτέρα και μετά. Γι’ αυτό θα χρειαστεί να δείξεις υπομονή σε καταστάσεις που καθυστερούν και αναβάλλονται. Πρέπει να ξέρεις ότι δεν είναι στο χέρι σου τώρα να αλλάξεις τα γεγονότα. Οι δεσμευμένες θα πρέπει να αφήσετε έξω από τη σχέση σας τρίτα άτομα που δημιουργούν προβλήματα και όσοι είστε singles, μην βγείτε τώρα για “κυνήγι”, γιατί με το παρόν πλανητικό σκηνικό θα σπάσετε τα ωραία σας μουτράκια. Στον επαγγελματικό σου τομέα, ψάχνεις για λύσεις σε θέματα που σε προβληματίζουν, αλλά αυτές αργούν. Μην βιάζεσαι και δείξε υπομονή αυτό το διάστημα. Μεγάλη προσοχή σε πάσης φύσεως ανοίγματα, γιατί θα βρεθείς σε δύσκολη θέση.

Αισθηματικές
Καλά θα κάνεις να προσέξεις λίγο περισσότερο τη σχέση με το ταίρι σου αυτές τις μέρες. Κάποιες εντάσεις είναι πιθανό να σε επηρεάσουν και να σε κάνουν να νιώσεις άσχημα. Οι singles φροντίστε να μετριάσετε το άγχος σας και σύντομα θα μπορέσετε να βρείτε κάτι που σας ταιριάζει.

Επαγγελματικές
Οι υποχρεώσεις που θα έχεις στην εργασία σου θα είναι αυξημένες. Μην χάσεις την ευκαιρία να κάνεις μερικές αλλαγές, οι οποίες θα σε ωφελήσουν πολύ. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να πηγαίνουν λίγο καλύτερα και θα έχεις την ευκαιρία να επενδύσεις τα χρήματα σου και να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή θα σε φέρει αντιμέτωπη με τις αλήθειες της προσωπικής σου ζωής. Αυτό μπορεί να σου προκαλέσει πόνο και μελαγχολία, αλλά θα βγεις πιο δυνατή και ώριμη. Προβλήματα θα παρουσιαστούν και θα χρειαστεί άμεσα να τα λύσεις για να συνεχίσεις να είσαι ενωμένη με το ταίρι σου. Αντίθετα, στα επαγγελματικά σου θα παρουσιαστούν ευκαιρίες, που θα δώσουν στους στόχους σου και στις επιθυμίες σου τη δυνατότητα της υλοποίησης. Θα υπάρξουν πρόσθετες υποχρεώσεις που θα σε επιβαρύνουν, μην πτοηθείς όμως, γιατί θα είναι πρόσκαιρες.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις πολύ όμορφες στιγμές με το ταίρι σου κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Μέχρι τότε όμως, επιβάλλεται να κάνεις υπομονή και να προσπεράσεις διπλωματικά κάποια προβληματάκια, που θα σας χαλάσουν τη διάθεση στα μέσα της εβδομάδας. Μια ρομαντική έκπληξη θα σας κάνει να περάσετε μοναδικές στιγμές οι δυο σας. Οι singles προτιμήστε να περάσετε ήρεμα μέχρι να βρεθεί κάτι αξιόλογο για εσάς και μην απογοητεύεστε. Η περίοδος που ακολουθεί θα είναι αρκετά ερωτική.

Επαγγελματικές
Αυτή την εβδομάδα θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις αλλαγές που στο παρελθόν σε δυσκόλευαν στην εργασία σου. Προβλήματα που αντιμετώπιζες μέχρι τώρα και κρατούσαν πίσω τα σχέδιά σου, θα λυθούν σύντομα και θα ικανοποιηθείς. Στον αντίποδα, τα έξοδά σου θα είναι αυξημένα αυτό το διάστημα. Μην κάνεις κινήσεις που μπορούν να σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Ερμής που εξακολουθεί να κινείται στον Υδροχόο και σε ευνοεί θα σε κάνει να νιώσεις ότι μπορείς να προχωρήσεις στην υλοποίηση τόσο των προσωπικών σου όσο και των επαγγελματικών σου σχεδίων, χωρίς να υπάρχει ο φόβος και η ανασφάλεια της αποτυχίας. Έτσι λοιπόν, αυτήν την εβδομάδα εύνοια και τύχη σου χαρίζουν ευτυχία, οι κόποι σου αναγνωρίζονται και αυτά που αναζητούσες τόσον καιρό φαίνονται πως βρίσκουν το δρόμο για να έρθουν κοντά σου. Υποχρέωσή σου είναι τα απολαύσεις και όχι να μεμψιμοιρήσεις. Τα αισθηματικά σου θα έχουν κάποια σκαμπανεβάσματα στα μέσα της εβδομάδας, με τις επιρροές που δέχεσαι από την αρνητική όψη του Άρη με τον Κρόνο από το ζώδιό σου, αλλά θα είναι πρόσκαιρα. Το πλανητικό σκηνικό θα σου προκαλέσει τύψεις και ενοχές για την αδιάφορη στάση που έχεις υιοθετήσει τον τελευταίο καιρό προς τον αγαπημένο και την οικογένειά σου και θα ταρακουνήσει τον εγωκεντρισμό σου, όμως θα είναι για το καλό σου.

Αισθηματικές
Aυτές τις μέρες θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις τη σχέση με το ταίρι σου και να μιλήσεις μαζί του για όλα όσα σε απασχολούν και σε αγχώνουν. Αν είσαι μόνη, κάνε λίγη υπομονή και θα μπορέσεις να βρεις το ταίρι που σου ταιριάζει. Τα άστρα είναι πολύ φιλικά μαζί σου και ίσως η στιγμή που περίμενες, έχει ήδη έρθει! Άνοιξε τα μάτια σου!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα έχεις την ευκαιρία να πετύχεις πολλά πράγματα μαζί με τους συνεργάτες σου. Απόφυγε τις υπερβολές και μην υπερεκτιμάς τις δυνατότητές σου, γιατί ίσως έτσι διακινδυνέψεις κάτι από τα κεκτημένα σου χωρίς να το καταλάβεις. Οι οικονομικές συναλλαγές ευνοούνται και θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τα έσοδά σου. Κινήσου άμεσα και έξυπνα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα αυτή είναι καλή και δημιουργική για το ζώδιό σου. Το πλανητικό σκηνικό θα σου χαρίσει τύχη και καταξίωση και θα δεις κάποιες από τις επιδιώξεις σου να πραγματοποιούνται. Άτομα σε θέσεις ανώτερες από εσένα σε στηρίζουν πραγματικά και στον οικονομικό τομέα θα υπάρξει μοναδική σταθερότητα, ανέλπιστη για την εποχή μας. Στα αισθηματικά σου οι μέρες είναι καλές, γιατί η Αφροδίτη από τον Υδροχόο θα σε απελευθερώσει από διλήμματα και αμφιβολίες και θα σε ανανεώσει ολοκληρωτικά. Είναι καιρός να βάλεις στην άκρη στιγμές που σε ενόχλησαν και να αφιερωθείς στον σύντροφό σου, ψυχή τε και σώματι.

Αισθηματικές
Οι δεσμευμένες θα χρειαστεί να δείξετε περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σας. Θα κάνει καλό και στους δυο σας, αν εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Οι singles με το ταμπεραμέντο σας θα μαγνητίσετε πολλά πρόσωπα. Τα άστρα θα σας βοηθήσουν να βρείτε αυτό που ψάχνετε και πολύ γρήγορα θα γίνετε ευτυχισμένες.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα χρειαστεί μεγάλη οργάνωση για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σωστά στις απαιτήσεις της δουλειάς σου, αλλά αν κινηθείς με μεθοδικότητα, όλα θα τα καταφέρεις μια χαρά. Στα οικονομικά σου εξοικονόμησε κάποια χρήματα, για να περάσεις χωρίς άγχος τις μέρες των εκπτώσεων και να ξοδέψεις και το κάτι παραπάνω!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα καλό θα είναι να προσέξεις πολύ τις αποφάσεις που θέλεις να πάρεις στον επαγγελματικό σου τομέα και να δώσεις μεγάλη σημασία σε κάθε λεπτομέρεια προτού το κάνεις, γιατί με τη νέα θέση του Άρη στους Ιχθείς, αλλά και την αρνητική όψη που πραγματοποιεί με τον Κρόνο από τον Τοξότη την Τετάρτη, ελλοχεύει σοβαρός κίνδυνος εξαπάτησης. Θα υπάρξουν πολλές πιέσεις, δυσκολίες και μέτωπα που θα κληθείς να κλείσεις, αλλά η πίεση που νιώθεις, δεν θα σου δώσει τις απαντήσεις που αναζητάς. Στα αισθηματικά σου, είναι ένα διάστημα που υποφέρεις από ψυχολογικές πιέσεις από τη μεριά του συντρόφου σου και περπατάς σε τεντωμένο σχοινί. Χρησιμοποίησε τη λογική σου και βρες λύσεις σε αυτό το προσωρινό αδιέξοδο.

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις την ανάγκη να σκεφτείς μερικά πράγματα για τη σχέση σου. Οι συζητήσεις με το ταίρι σου θα ευνοηθούν για να λύσετε τα προβλήματα σας, αρκεί ο καθένας από τη μεριά του να προσπαθήσει να καταλάβει τις πραγματικές ανάγκες του άλλου. Οι singles με τον ερωτισμό σας στα ύψη θα μπορέσετε να κάνετε γνωριμίες, οι οποίες θα σας ενθουσιάσουν πολύ, ιδιαίτερα από την Παρασκευή μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής, που η Σελήνη στον Τοξότη θα ανεβάσει την κοινωνικότητα σας στα ύψη!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα έχεις την ευκαιρία να ξεμπλοκάρεις πολλές υποθέσεις που σε πίεζαν μέχρι τώρα. Κάνε αλλαγές, οι οποίες θα σε ωφελήσουν πολύ μελλοντικά και μην φοβηθείς να ρισκάρεις. Στα οικονομικά σου προσπάθησε να δείξεις προσοχή. Η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να ρισκάρεις τα χρήματα σου.

ΙΧΘΕΙΣ
Ένα διάστημα που σου δημιουργεί έντονες τάσεις για αλλαγή σε καταστάσεις που έχουν μείνει στάσιμες εδώ και καιρό, θα είναι αυτή η εβδομάδα για εσένα. Ωστόσο, η νέα θέση του Άρη στο ζώδιό σου από τη Δευτέρα και μετά, καθώς και η αρνητική όψη που πραγματοποιεί με τον Κρόνο την Τετάρτη, καθιστά το διάστημα δύσκολο και ίσως σε φέρει σε επικίνδυνη απόσταση με τον σύντροφό σου. Είναι στο χέρι σου να βγεις από αυτήν τη δυσάρεστη κατάσταση, αν επιτρέψεις στη λογική σου να υπερτερήσει έναντι του συναισθήματος. Στα επαγγελματικά σου, ισχύουν πάνω κάτω τα ίδια και επιβάλλεται συντηρητικός χειρισμός των οικονομικών σου, για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα θα μπορέσεις μέσα από τη συζήτηση να λύσεις αρκετά από τα προβλήματα, που κρατούσαν σε στασιμότητα τη σχέση με τον σύντροφό σου για αρκετό καιρό τώρα. Όσο για τις singles, η τύχη δεν θα αργήσει να σας χαμογελάσει. Σύντομα θα μπορέσετε να κάνετε μια γνωριμία, η οποία θα σας ενθουσιάσει και θα σας κάνει ευτυχισμένους.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου προσπάθησε να μείνεις συνεπής σε όλα όσα έχεις προγραμματίσει να κάνεις. Συγκράτησε τα νεύρα σου σε συγκρούσεις που θα προκαλέσουν κάποιοι από τους συναδέλφους σου. Μπορείς να πετύχεις πολλά και σημαντικά πράγματα, αν παραμείνεις συγκρατημένη και δεν ξεσπάσεις. Στα οικονομικά σου προσπάθησε να δείξεις προσοχή. Μην παρασυρθείς και κάνεις κινήσεις, που μπορούν να σε πιέσουν μελλοντικά.

Πηγή: tlife.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη